Crede-ma eu chiar cred in Dumnezeu si in Adevarata Credinta, si stiu ca am spus ca ma iau si eu cu lumea, dar sincera sa fiu nu mai stiam ce sa iti spun, adica cred in Dumnezeu de cand ma stiu si nu stiu sa explic de ce.
De aceea am recurs la expresia "daca lumea crede cred si eu", acum imi retrag cuvintele ca sa nu se mai inteleaga gresit si sa nu se mai faca confuzii.
Nu cred pentru că nu este rațional să cred din punctul meu de vedere. Crede-mă că am N motive, dar îți voi prezenta doar câteva dintre ele.
1. „Dumnezeu" a creat cerul și pământul, dar a uitat să creeze universul.
2. „Dumnezeu" nu poate exista din totdeauna. Totul are un început și un sfârșit.
3. Nu l-am întâlnit personal cu el. Cred numai în ceea ce văd.
4. În biblie sunt scrise tot felul de aberații. Dacă o analizezi logic, mă vei aproba.
5. Religia este un lucru care ține de geografie.
6. Presupunând că ar exista o ființă superioară, pentru a nu o supără, nu mă închin zeului greșit.
7. Dacă „Dumnezeu" era bun, ar fi ajutat copiii din Africa, în loc să apară pe felii de pâine.
8. „Dumnezeu" nu a spus nimic de extratereștri, cu toate că ei există.
9. Majoritatea oamenilor care au lăsat ceva în urmă au fost Atei. „Dumnezeu" nu le-a luat darul de a gândi.
10. Dacă Sfânta Treime este INCLUSIV Iisus Hristos, înseamnă că acesta și-a lăsat propria mamă însărcinată.
Spun aceste lucruri după ce l-am căutat pe Dumnezeu și nu l-am găsit, după ce am citit Biblia și am descoperit că e plină de aberații.
Evident ca cred in Dumnezeu.El este Creatorul intregului univers si al nostru.Cand Dumnezeu ne-a modelat in pantecele mamei, El a tesut o broderie aleasa.Chiar daca cineva nu te putea vedea, Dumnezeu a vazut fiecare detaliu din structura trupului tau.Asemeni unui tesator care brodeaza un model frumos in mai multe culori, si Dumnezeu ti-a intocmit venele, muschii, nervii ca sa fii unic si special.Tot Dumnezeu ne-a creat si personalitatea, structura emotionala.El are un plan cu fiecare dintre noi.Este un Psalm extraordinar.
1: ''Dumnezeu a creat cerul si pamantul'' est5e doar o expresie prin care ne spune ca el a creat lumea(universul)
2:Totul are un inceput si un sfarsit pentru noi nu pentru El
3:Asa este nimeni nu l-a vazut dar el a facut indeajunse minuni...
4:Acele''aberati'' sunt cu adevarat scrise cam ''anapoda'' dar daca stii sa le citesti (in o anumita ordine, etc.) si sti despre ce este vorba cat de putin vei intelege
5:acest punct chiar nu are logica dupa mine
6:da dar nu te inchini nici celui drept
7:Asta e cel mai greu punc... mult timp m-am gandit la asta si am ajuns la concluzia ca lumea pe care o traim este doar un test
8umnezeu nu a spus multe, pentru ca e mai bine ca noi sa nu le stim
9umnezeu ne-a lasat sa gandim singuri, ne-a lasat liberi sa il alegem sau sa nu, daca il alegem ne va lua langa el daca nu ne va lasa in urma(adica in iad )
10:nu Pentru ca Maria a nascut prin mod miraculos.
Credeti in Dumnezeu?
nu, nu cred in dumnezeu
Adica credeti in existenta lui?
nu stiu daca exista sau nu exista i neg existenta pana se va dovedi ca exista, cred in posibilitatea ca orice sa se dovedeasca chiar si alba ca zapada
Daca nu spuneti de ce!
ca nu exista dovezii, nu sunt genul care sa creada in ceva, nu cred in nimic, mereu in cine am crezut am vazut mai tarziu ca e un ipocrit, de ce as crede in dumnezeu ca mi-a dat viata si tot el mia creat destinul?
presupun ca se bucura cand imi merge greu in fine
Îmi cer scuze, dar nu am cerut explicații religioase. Eu nu cred într-un „el absolut", ci mai degrabă într-o artă numită știință. Întrebarea era de ce nu cred EU și am argumentat de ce. Ți se pare că punctul 5 nu are logică? Am să te rog să citești pe Wikipedia despre religii și vei afla că există sute de mii de religii cu alte sute de mii de subdiviziuni distribuite într-un mod geografic. Mă bucur că am putut să vă explic ceea ce am dorit să spun prin acel punct 5, însă nu înțeleg această „intenție" de a traduce părerea mea într-un mod religios.
Dacă poate răspunde în tot, de ce există 900.000 de religii cu 200.000 de subdiviziuni? Să spunem că religia noastră reprezintă 0. 000002% din total. Nu am stat să aproximez, dar care ar fi posibilitatea ca ea să fie cea corectă? Religia a fost cauza războaielor și mai bine te ridici în picioare și faci ceva decât să donezi bisericii sau să te rogi N ore pe zi.
Eu cred in Dumnezeu ( a nu se intelege ca ma inchin, il slavesc etc ). Mi-l imaginez sub forma unei energii primordiale care a conceput universul si legile dupe care lumea e condusa. Nu consider ca are vointa, inteligenta, ratiune. Nu cred in biblie, Hristos, iad, rai.
Tu crezi intr-un ALT DUMNEZEU! nu in cel la care m-am referit eu
Totusi vreau sa precizez ca Religia Crestina Catolica a deviat destul de mult de la Adevarata credinta ...acum totusi s-a remediat
Cea ce vreau sa spun este ca Religia Crestina Ortodoxa a stat la locul ei (adica ea nu a incercat sa cucereasca nimic dar a incercat sa readuca oameni la Adevarata Credinta prin alte cai)
Scuze. nu am stiut sa fac diferenta intre ei. Deci exista mai multi Dumnezei sau cum?
Nu exista unul dar acel,''Dumnezeu'' in care crezi tu este doar o iluzie
Multumesc ca mi-ai deschis mintea. Toata viata mea a fost o minciuna!
Spunetii unei fetite de 7 ani cand a fost violata de 3 pedofili. Ea striga si cerea ajutorul lui Dumnezeu, dar se pare ca el... doar privea...
Mariela_1621 întreabă:
NumePublic_3226 întreabă:
POPOVICS întreabă: