Eu cred in Dumnezeu si stiu de ce unii nu cred in el pentru ca in unele momente au nevoie de ajutor si cand vede ca in secunda aia nu le-a indeplinit dorinta zic e pai de ce sa mai ma rog atata la el ca oricum nu mi-a indeplinit dorinta... nu stiu prea multe despre asta dar stiu ca dorintele noastre vor fi indeplinite cand ne asteptam mai putin asta sunt sigura si sa stiti ca si eu era sa imi pierd credinta am avut testul final la mate si mie imi era frica de nota pe care o sa o primesc si a asa ca am fost la cele 7 izvoare(c. de arges)si m-am rugat cand am vazut ca invatatoarea zicea ca e dezamagita de noi imi tremurau picioarele parca eram din jeleu si, cum face ea ca de obicei, a scos in fata pe cei 5 elevi care au luat 10 la test printre care m-am numarat si eu atunci mi-am dat seama ca daca nu-ti pierzi credinta Dumnezeu te va ajuta
Da si eu cred in Dumnezeu! Si da asa este cum ai zis si tu, la oameni cum ceva nu se intampla asa cum vor ei cred ca Dumnezeu nu exista! Ei nu au destula credinta si se indoiesc mereu! Dar El exista cu adevarat!
GeorgeCrow întreabă:
MadaTeIntreaba întreabă:
DeProfundis99 întreabă: