| Astrid47 a întrebat:

Credeti in Dumnezeu? Daca da de ce? Daca nu de ce? Vreau argumente plauzibile.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu este un titlu si este echivalent cu zeul suprem al lumii! Deci orice divinitate ar reprezenta creatorul va avea acelasi titlu! Acum depinde de religii care ii dau diferite nume..Allah sau Yahwe.

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Buresbista123):

Ba da! Nu ai logica de loc! Ai capul din lemn? Daca nu dovedesti un fapt nu inseamna ca nu este real! Asa putem spune ca stiinta nu poate dovedi inexistenta lui dumnezeu deci acesta ecista dupa logica ta de cimpanzeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Ba da! Nu numai in crestinism! Nu ai inteles deloc ce am vrut sa spun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Deci e imposibil! Este ceva prostesc ce incerci sa imi spui! Ce imi spui tu nu are nici macar o legatura cu aparitia a ceva din nimic ci aparitia nimicului din materie si anti materie deci ceva! Poti sa ai cate cunostinte vrei dar daca stam prost cu logica!

| AltcinevaPeAcestCont a răspuns:

Da,cred! Şi ştii de ce? Pentru că există! Noi suntem creaţia Lui şi poate face ce vrea cu noi!

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai inteles nimic. Mai bine inveti niste notiuni de baza in ceea ce priveste fizica cuantica. Regulamentul TPU nu ma obliga sa-mi bat capul cu toti obscurantistii sitului.
Discutie terminata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Sunt de acord este inutil sa ma contrazic cu cineva care aduce tot felul de notiuni care puse cap la cap du demonstreaza nimic!

Răspuns utilizator avertizat
| Astrid47 explică (pentru RuxandraBianca):

Daca mie imi adresezi intrebarea da, sunt din Galati.

| Liviu a răspuns:

Dumnezeu e ateu. laughing

| simplu0 a răspuns:

Ca sa le raspund si celor carora nu cred in Dumnezeu :
Cum se intampla minuni in lumea asta (si ma refer la cele in care un om de la care se asteapta sa moara isi revine subit)?
Cine ne-a creat?
Cum se petrece succesiunea zilelor si a noptilor?
Cum primavara, vara, toamna si iarna incep la o data stabilita care se respecta?
Si sunt MULTE altele.Cei care nu cred ii rog sa-mi dea o explicatie logica la una din intrebarile de mai sus.
SI mai spun ceva.Proverbul "Crede si nu cerceta" este bazat pe ceva.Doar crede si viata va fi mult mai buna. Cerceteaza si nu o sa poti dormi nopti in sir de ceea ce te macina cand vrei sa gasesti acel "ceva".

| ddanaraluca a răspuns:

Cred in Dumnezeu pentru ca vad cum lucreaza la viata mea in fiecare zi!