| Atino a întrebat:

Credeti in Dumnezeu? Eu cred pentru ca e groaznic sa fi un om fara nici un Dumnezeu.

15 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

"Atheophobia is a term used to describe the fear, distrust, or hatred of atheists or atheism."

Folosirea termenului "groaznic" ma obliga sa pun diagnosticul de mai sus.

| Inferno a răspuns:

Ha ha. Ce l-am nimerit pe asta.

| Atino explică (pentru Inferno):

Se vede din intrebarile tale ca nu esti in toate mintile! Ar fi bine sa treci pe la un pshiholog frate! Vad ca tu incerci sa ii faci pe toti sa fie ca tine...nu faci bine sa sti.ar trebui sa stai in banca ta.

| mODIN a răspuns (pentru Atino):

Nu ti se pare ca tu faci exact acelasi lucru in momentul asta?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Cunosti vreun ateu? In viata reala, evident.

| danay72 a răspuns:

Pentru ca sa ai o credinta puternica, te ajuta mult studiu Bibliei.

| RAY a răspuns:

Cat de groaznic e sa ignori atatea mii de zeii si sa crezi doar unul care e de fapt 3

| sublime89 a răspuns:

Din expresia "fara nici un Dumnezeu", reiese faptul ca e ok sa crezi si in alti dumnezei, doar sa crezi intr-unul. Deci e ok sa cred in Allah, pentru ca si el e un "dumnezeu". E ok sa cred si-n Zeus sau Ra, pentru ca si ei sunt tot dumnezei. Important e sa ai un dumnezeu. Nu-i asa? Atunci cum ramane cu crestinismul si adevarul lor absolut? Ce rost are sa mai fim crestini? Putem sa ne inventam fiecare cate un dumnezeu, si sa credem in el. Si poate dumnezeul meu o sa-mi spuna ca trebuie sa te omor. O sa fiu cumva un om groaznic? Nu, pentru ca ai spus ca doar cei fara niciun dumnezeu sunt groaznici.

| drutzix a răspuns:

Obvious troll is obvious. Nu vedeti oameni buni ca e un troll.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeți în sclavie? Eu cred pentru că e groaznic să fii un om liber, fără niciun deținător.

| Atino explică (pentru anonim_4396):

Nu suntem sclavii nimanui! Dar pana la urma voi ateii veti face revolte impotriva crestinilor banuiesc! la cat de mult il iubiti pe lucifer.

| CinevaNou a răspuns (pentru Atino):

Poate o sa ti se para socant, dar ateii nu cred nici in lucifer. Iti poti imagina asa ceva?:O

| mODIN a răspuns (pentru Atino):

Reciteste-ti raspunsul si gandeste-te la ce ai facut!
Ateii nu cred nici in Dumnezeu nici il Lucifer. Ii iubesc pe amandoi in acelasi mod cum ii iubesc pe Batman si Joker.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde știi că e groaznic? Poate doar dacă ai fost/ești ateu. Altfel, faci presupuneri greșite deoarece, fără credință, mă simt foarte bine.

| akk a răspuns:

Asa,faptul de a crede in Dumnezeu ne ajuta sa avem un scop in viata.

Întrebări similare