"Atheophobia is a term used to describe the fear, distrust, or hatred of atheists or atheism."
Folosirea termenului "groaznic" ma obliga sa pun diagnosticul de mai sus.
Cat de groaznic e sa ignori atatea mii de zeii si sa crezi doar unul care e de fapt 3
Din expresia "fara nici un Dumnezeu", reiese faptul ca e ok sa crezi si in alti dumnezei, doar sa crezi intr-unul. Deci e ok sa cred in Allah, pentru ca si el e un "dumnezeu". E ok sa cred si-n Zeus sau Ra, pentru ca si ei sunt tot dumnezei. Important e sa ai un dumnezeu. Nu-i asa? Atunci cum ramane cu crestinismul si adevarul lor absolut? Ce rost are sa mai fim crestini? Putem sa ne inventam fiecare cate un dumnezeu, si sa credem in el. Si poate dumnezeul meu o sa-mi spuna ca trebuie sa te omor. O sa fiu cumva un om groaznic? Nu, pentru ca ai spus ca doar cei fara niciun dumnezeu sunt groaznici.
Credeți în sclavie? Eu cred pentru că e groaznic să fii un om liber, fără niciun deținător.
Nu suntem sclavii nimanui! Dar pana la urma voi ateii veti face revolte impotriva crestinilor banuiesc! la cat de mult il iubiti pe lucifer.
DeProfundis99 întreabă: