| Ena_Maryo_2000 a întrebat:

Credeți în Dumnezeu?
Vreau să văd cine crede și cine nu...

Răspuns Câştigător
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Rationamentul potrivt caruia, fie Dumnezeu e nedrept, fie credinta nu e necesara.
Daca El exista, eu voi fi judecat in primul rand pentru credinta mea, nu pentru fapte. Asta inseamna ca ma va trimite in Iad. Dar daca face asta, il face doar un Dumnezeu rau, iubitor de putere. Deci, mai bine pentru mine, nu ma rog unui zeu nedrept.
In cazul celalalt, daca El exista si nu ma judeca dupa credinta, ci dupa felul cum m-am comportat cu celelalte fiinte, atunci imi este deschisa calea catre Rai sau catre Iad numai din fapte. Deci credinta nu mai are niciun rost in a determina unde ajung.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slava Sfintei, Celei deofiinta, de viata facatoarei si nedespartitei Treimi!
Preamarire Maicii Domnului; cinstire tuturor sfintilor si tuturor ingerilor lui Dumnezeu!
Crucii Tale ne-nchinam, Hristoase, si Sfanta Invierea Ta o laudam si-o slavim!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cred intr-un mos din ceruri care are grija de noi? Asta nu, el a zis "Precum in cer, asa si pe pãmânt" deci este peste tot, deci da cred in asa numitul "Dumnezeu" dar nu-mi place sa-i dau un nume. Dacã ar fi dupã mine as zice neant deoarece asa stau si eu cu examenele laughing

| Kandia15 a răspuns:

Da. cred in Dumnezeul Bibliei. Si Il iubesc pe Iisus

| Ena_Maryo_2000 explică (pentru Kandia15):

E bine sa ai o credinta. Te ajuta sa fii mai increzator in fortele proprii pentru ca stii ca macar cel de sus are grija de tine, daca nu altcineva sau chiar tu.