Eu una cred in fantome. Nu stiu de ce dar o fac. Intaut..inmplari nu prea imi amintesc,intamplarea care mi-o amintesc cel mai bine este cand pisica mea statea linistita la mine pe picioare,eu stand in pat,pe intuneric cu telefonul in mana ca nu aveam somn si na, dintr-o data pisica a sarit pe labele din spate si a inceput sa dea cu labutele din fata in aer la ceva ce eu nu puteam vedea,ceva ce o supara. Apoi a sarit din pat,a fugit langa usa si a inceput sa sasaie la ceva ce parea sa fie in fata ei. Dupa cateva secunde a sarit iar in pat dar de data asta a sarit la mine in brate si tremura, cu niste ochi foarte mari. O alta intamplare, bunica era in bucatarie si manca, eu ma jucam in jol cu unul din caini si ai mei erau la lucru. Dintr-o data numai vedem cum se da la o parte unul dintre cele doua gemulete de sticla de la dulapul de deasupra chiuvetei si cade jos...a fost o chestie. Acuma na, poate sunt doar nebuna.
Daca ar exista fantome, ar fi imposibil sa nu existe dovezi pana acum, mai ales ca in ultimii ani avem tehnologia de partea noastra.
Nu cred in fantome.
Am avut o intamplare dar nu am dovezi cum ca ar fi fost ceva paranormal.
unknown12345 întreabă: