Da farmecele sunt adevarata. poti fi sub influenta farmecelor si sunt foarte periculoase. dar farmecele si vrajile de oricefel NU POT AFECTA PE CEL CREDINCIOS. Dumnezeu il protejeaza pe cel credincios. daca simti ca esti afectat de asa ceva iti recomand sincer sa tii post macar miercurea si vinerea, sa faci milostenie(nu saracesti daca dai 1 leu unui necajit pe strada; milostenia atrage mila lui Dumnezeu asupra ta), si rugaciune staruitoare(chiar daca ti se pare ca te rogi in van sau degeaba nu este asa, ai promisiunea lui Dumnezeu ca nicio rugaciune nu se pierde din Fata Lui.) si nu in ultimul rand spovedeste-te prin spovedanie ti se sterg pacatele si ai mai multe sanse sa te ajute Dumnezeu. nu uita rugaciunea cu credinta poate mult
http://www.reinviesperanta.com/......-tale.html
Tu crezi ca ele ti-au dorit raul in relatie? Eu nu cred ca pot influenta negativ in viata ta problema care ai avut-o sau o ai, asta depinde de tine daca crezi in chestii si cu un gand negativ atragi pesimismul si necazurile. De tine depinde cum iti merge in viata nu din cauza farmecelor ci de mentalitatea care o ai.
Dezlegați-aș cununia, ia d-aici pași, mânca-ț-aș:
Pasul 1: Pune Biblia pe podeaua unei Biserici ortodoxe din Grecia.
Pasul 2: Ridic-o.
Pasul 3: Deschide-o, bă, la pagina 666.
Pasul 4: Scoate păpușa voodoo cu verișoara aia a ta sau mătușă-ta.
Pasul 5: Fumeaz-o.
Pasul 6 (ș-așa): O să-mi dai Eronat pentru că am dat un răspuns cretin.
Pasul 7:?
Pasul 8: PROFIT
@Polaris)mersi... m-ai facut sa rad, imi pare ca am dat funda inainte
Nu exista asa ceva. Spre exemplu, nici eu nu pot zbura pe luna desi imi doresc asta. Si, sunt 100% convins ca nimeni nu mi-a facut farmece...
In viata nu primim mereu ceea ce ne dorim, trebuia sa stii asta pana acum.
Daca crezi in ceva apoi ti se intampla asoiciezi intamplarea cu gandurile negre asa se naste magia o iluizie de perceptie nu exista asa ceva
http://desopera-stiinta.blogspot.com/
Da și nu!
Complicată treabă, dar se poate!
Tu ești femeie sau bărbat, că văd în poză un tip și pe tine te cheamă Mădălina1901.
Poate le bănuiești aiurea, pe cele 2.
Poate că te-ai atașat/ îndrăgostit, de cine nu trebuia și atunci, mai bine că nu a mers.
Se fac farmece și au putere chiar mare, dar decât asupra celor care nu trăiesc aproape de Biserică și de Sf Împărtășanie, de spovedanie. În Scriptură zice, " să nu dezlege omul ce a legat Dumnezeu"...mergi și tu la un duhovnic, lucrurile astea trebuiau gîndite înainte de cununie, Biserica leagă prin cununie doi oameni, are rugăciuni care leagă oamenii, nu are și pentru a dezlega oamenii, aste e o tragedie, pe care Biserica n-o aprobă, e Taină a Bisericii!
Eu cred in prostia omeneasca.sunt oameni prosti care cauta prfectiunea,si asculta sfaturile altora in materie de dragoste,prietenie, relatii. daca cineva din invidie ii spune o prostie, crede si pune capat relatiei.cunosc astfel de persoane.sau se cred perfecte si nu accepta decat oameni cu stea in frunte.pai de astia sunt doar in povesti.viata e cu totul altceva.am observat o chestie; pana la 30 de ani,daca cineva nu e casatorit,ori e prost,ori bolnav, ori foarte urat. daca nu, e curvar rau de tot si nu-i plac angajamentele de durata.dar treaba cu farmecele sunt vrajeli.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: