Intr-o tara de chiori, unul care vede cu un singur ochi are forte supranaturale.
Nu stiu daca cred sau nu...dar cred ca e bine sa te feresti de chestii din astea!
pentru orice eventualitate...
Gogosile de la TV in nici un caz. Daca a fi ceva supranatural, nici nu ti-ai da seama.
Cred in Bugs Bunny, forte supranaturale depinde cum o iei, o forta care nu e naturala? da exista, nu fantome sau alte cacaturi, de expemul exista un om in lume care face calcule mai rapidede decat un calculator (de matematica ) aia e o forta supra naturala, sau unul care indoaie fierul si poate sa opreasca o masina care are 130 cai putere, el o poate tine peste 20 secunde fara sa ii dea drumul
In fantome nu ca sunt cacaturi de Hollywood
Ce arata astia la televizor nu prea cred, astia doar vor sa faca bani, dar fortele supranaturale si fantomele exista dupa mine
Da forta creierului e foarte mare,cu o concentrare uriasa si cu o vointa de fier +creierul cret, vei,, putea muta munti din loc''
Este o emisiune pe discovery, dar nu mai stiu cum se numeste. Ceva cu Eroii lui Stan Lee.sau nu stiu cum naiba ii zice aluia.
Da pai am trait o buna parte a copilariei in brasov, si ei bine pe SirulLivezi sunt doar care vechi si bantuite...Credema ca exista! AM TRAIT INTR-O CASA BANTUITA. Deci da ced.
anonim_4396 întreabă: