| Silviumber a întrebat:

Credeti in Illuminati? Argumentati.

7 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Nu, de ce as crede?

| Silviumber explică (pentru Narcis2007):

Eram doar curios de parerile altora.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu, daca exista sa fie sanatosi, deloc.

| sublime89 a răspuns:

Da, cred in stalpii de iluminat de afara. Fara ei n-as vedea pe unde umblu noaptea.

| Kabuto79 a răspuns:

Da. cred si te sfatuies sa nu crezi si tu ca e mai sanatos big grin.

| silvian12 a răspuns:

Multa lume nu intelege ce inseamna cu adevarat cuvantul Illuminati.
Illuminati sunt o organizatie dace le putem spune asa, care fac doar rau.Manipuleaza,ne controleaza chiar vietile.Ei controleaza banii,bancile, televiziunile, tot! Bine inteles, au o stransa legatura cu masoneria, care este mult mai numeroasa.Masonii sunt majoritatea politicieni,in schimb ce illuminati sunt banchieri,presedinti de stat,care au o influenta mondiala!
Pentru ce toate chestile astea? Foarte simplu,NOUA ORDINE MONDIALA,cand vor face un singur guvern,si o sa guverneze ei peste tot,Domnul presedinte Traian Basescu,a spus deja despre acest lucru,si noi o sa cedam guvernul nostru,este cat se poate de normal,noi am semnat si ACTA, care are o fata nevazuta!
Illuminati sunt doar niste oameni, plin de bani, care controleaza lumea, dar cand va fi un singur guvern le va fi mai usor!

| NumePlubic a răspuns:

Nu cred in Illuminati. Mi se pare doar o metoda de a manipula. Adica se zice ca Illuminati exista, si are membrii pe nu stiu unde, si se foloseste de vedete si oamenii cu influenta sa te manipuleze pe tine, omul de rand, cand de fapt cei ce zic asta o fac doar ca sa te manipuleze, bagandu-ti frica in tine. Dar e doar parerea mea...

Întrebări similare