Da, pentru ca zodia ne influenteaza mult personalitatea. De exemplu toata lumea stii ca leii sunt mari si tari si fecioarele sunt timide si cu picioarele imfipte in pamant. Bine asta nu inseamna ca trebuie sa luam in serios fiecare cuvant din horoscop.
Da.Eu cred pentru ca de multe ori mi s-a intamplat ce scria in horoscop, iar oamenii pe care ii cunosc chiar sunt asa cum le e descrisa zodia...dar apoi ma gandesc ca zodiile sunt doar inventii...cel putin asa cred, nu stiu.
Da si Nu. Pe internet poti sa vezi caracteristicile generale fiecarei zodii si acolo chiar se potrivesc unele caracteristici(cel putin mie), dar horoscopul din ziare si din reviste nu trebuie sa-l crezi(sunt doar minciuni)
Daca as crede as ajunge sa mor maine astea sunt inventii cretine ale unora e naspa ce exista multe stele dar ce legatura vu mine si tine a aiurea serios nu va mai luati dupa asta papa http://craft6.blogspot.com/
As vrea sa "ma amestec si eu in acest subiect"Atat planetele cat si zodile,nu au legatura directa cu noi,dar orice lucru ne afecteaza indirect. De exemplu vantul, nu il vedem dar il simtim, asa e si cu zodile si planetele.Fiecare zodie are planeta ei guvernatore,zodile sunt de:apa, aer si foc. Fiecare planeta are rolul ei in zodiac, fiecare zodie are mai multe case.Planeta guvernatoare variaza in functie de zodie si ascendent.
Bla-bla. O prostie. Ce sa aiba de-a face planeta Marte cu mine? Ea e doar o planeta ce se misca, si atit, eu sunt un om, format in anumite imprejurari ca personalitate si care pot lua cele mai diverse alegeri. Ce legatura pot fi intre cele doua?
Nu cred, gandeste-te ca sunt 12 zodii, pentru fiecare zodie este acelasi text, sunt milioane de oameni cu aceeasi zodie, crezi ca tuturor li se poate intampla ceea ce iti prezice tie zodiacul? Si in plus de asta este pacat sa crezi in zodie, este ca si cum ai merge la vrajitoare sa iti ghiceasca.
Sa mai completez cu o intrebare atunci:de ce e corect ca zodia sa fie cea din momentul nasterii si nu cea din momentul conceperii?
Nu. Hai sa-ti zic parerea mea. Horoscopul e facut asa de cineva care scrie si el ceva intr-o revista sau pe net sau zice ceva la tv despre fiecare zodie. Si din cati omameni sunt pe lume trebuie sa se nimereasca ceva la cineva din zodia "x" ce s-a spus in horoscop despre zodia aia. Si omul normai ca "uai chiar s-o intamplat"