| boogdan91 a întrebat:

Credeti in juraminte? Eu am facut un juramant in fata lui maicamea, cu mana pe o icoana stiind ca urmeaza sa-l incalc.ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Omule, daca ai pana-n doispe ani si ai jurat ca nu mai tragi bani pentru bomboane, cred ca putem trece cu vederea. Insa totusi ar trebui sa tii cont ca asta iti defineste caracterul; cuvantul tau nu are valoare. Si daca nici cuvantul? ce-o sa faci cand o fi vorba de mai greu?

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu e vorba de pacat.

E vorba de faptul ca incalcand acel juramant iti strici promisiunea, iti patezi numele, si iti distrugi reputatia pe care o ai tu despre tine.

Cum vrei sa traiesti fericit daca nu stii sa controlezi cea ce faci?

| dragos9234 a răspuns:

Daca faceai cu mana pe perete era grav dar asa nu este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul in care juri ceva,inseamna ca stii ce faci, ca vei respecta acel juramant. Trebuie sa te gandesti mult inainte sa il faci, iar incalcarea lui d.p.m.d.v. este un mare, mare pacat.
Daca stii ca nu poti respecta ceea ce ai spus, mai bine inlocuieste acel ''iti jur'' cu ''voi face tot ce voi putea.'', sau ''incerc.''

| Silviuloan a răspuns:

Este un pacat mare sa te juri:"Sa NU va nici pe cer nici pe pamant nici, nici cu oricare alt juramant, ci sa va fie voua ce ste da da si ce este nu, nu ca sa nu cadeti in judecata."

| Axz_axn_1978 a răspuns:

NU il incalca, este pacat.

| Nippon a răspuns:

Icoana laughing o prostie inventata de oameni, cu scopul de a prostii multimile, de a le manipula, insa Biblia interzice icoanele si lucrurile de genul asta, dar Popii vostri laughing il promoveaza, deci intrebarea este, cine are dreptate? Biblia Sfanta, sau o "gasca" de popi betivi, uneori gay sau pedofili,? eu si acum si in veac spun ca Biblia,
iar tu tine-ti promisiunea, dar arunca icoana aia la gunoi, si restul laughing

| Robertofachiru a răspuns (pentru Nippon):

Exact! Arunca icoana la gunoi!