| Demi2837 a întrebat:

Credeți in Karma?

16 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu credem in SATANISME, religi pagane si fantezi DRACESTI.

Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain a răspuns:

Nu

| AvalohAlyn a răspuns:

Deci orice cauza are un efect.Cam asta e cu karma. Karma e o lege și există un sâmbure de adevăr în ea, cel putin.De exemplu se știe proverbul:ce semeni aia culegi, ce dai aia primești, cum îți așterni așa dormi, cam așa e și cu karma. există o lege a compensației aici sau dincolo de moarte care ne spune că ce dăruim aia primim sau că orice faptă bună sau rea are și o consecință, deci și un efect.Deci chiar daca suntem creștini, ce e greșit la karma? Karma sau păcat tot cam același lucru e sau sunt asemănătoare.Nu trebuie sa credem în budism că sa credem în karma, ea există căci e o lege, la fel că și a gravitației, la fel și cu legea creștină cu păcatele deci karma e datoria sau consecință faptelor noastre, bune sau rele.E foarte adevărat că roata se întoarce sau orice efect are o cauza.

| Panamax a răspuns:

Stiu ca exista.Cei mai neinformati dintre noi o numesc coincidenta.

| Algo098 a răspuns:

E fantezie.

| RKBlue a răspuns:

Nu. Cum nu cred nici in povestile din carti magice (exceptand Harry Potter desigurlaughing

| Irinel15123532 a răspuns:

Credem in Domnul Iisus Hristos.

| Theo94 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știu o vorbă de la tata:
Într-o zi se-ntoarce roata! big grin
Cam sofisticat termenul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca prin karma te referi la o energie care planeaza asupra unei familii atunci tind sa cred. Cum sunt blestemele ce merg din generatie in generatie si pacatele parintilor ce sunt platite de copii pana la al 7-lea neam.

| Dana1999 a răspuns:

Karma este legea cauza efect
Ce semeni, aia culegi. Asta definește "karma"

| pacatosulBogdan a răspuns:

Karma este un concept care apartine unei religii pagane, hinduismul. Nu cred in Karma ci in Dumnezeu, Cel in Treime slavit si inchinat: Tatal, Cuvantul si Sfantul Duh, si Acesti trei una sunt. - I Ioan 5:7

| Whateverrr a răspuns:

Nu, cred in principiul Biblic din Galateni 6:8 "Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea, dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veșnică."

| roty78 a răspuns:

Nu.
Biblia nu vorbeşte nicăieri despre reîncarnare; de fapt, ea afirmă contrariul…
Oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata" (Evrei 9:27).
Karma e o teorie defectuoasă pentru că nu ia în calcul păcătoşenia oamenilor. Biblia spune că inima omului este cel mai înşelător lucru care există (Ieremia 17:9). Asta este foarte rău. Dar lucrurile se înrăutăţesc şi mai mult. Biblia mai spune şi că toţi oamenii au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu (Romani 3:23), că toţi s-au îndepărtat de Dumnezeu şi au mers pe propriul lor drum (Isaia 53:6), că nu este nici măcar o singură persoană care să facă ce este bine (Psalmul 53:3) şi că nu este nimeni care să nu păcătuiască (Eclesiastul 7:20).

| Evaluator a răspuns:

Nu.

Întrebări similare