Deci orice cauza are un efect.Cam asta e cu karma. Karma e o lege și există un sâmbure de adevăr în ea, cel putin.De exemplu se știe proverbul:ce semeni aia culegi, ce dai aia primești, cum îți așterni așa dormi, cam așa e și cu karma. există o lege a compensației aici sau dincolo de moarte care ne spune că ce dăruim aia primim sau că orice faptă bună sau rea are și o consecință, deci și un efect.Deci chiar daca suntem creștini, ce e greșit la karma? Karma sau păcat tot cam același lucru e sau sunt asemănătoare.Nu trebuie sa credem în budism că sa credem în karma, ea există căci e o lege, la fel că și a gravitației, la fel și cu legea creștină cu păcatele deci karma e datoria sau consecință faptelor noastre, bune sau rele.E foarte adevărat că roata se întoarce sau orice efect are o cauza.
Nu. Cum nu cred nici in povestile din carti magice (exceptand Harry Potter desigur
Karma este un concept care apartine unei religii pagane, hinduismul. Nu cred in Karma ci in Dumnezeu, Cel in Treime slavit si inchinat: Tatal, Cuvantul si Sfantul Duh, si Acesti trei una sunt. - I Ioan 5:7
Nu, cred in principiul Biblic din Galateni 6:8 "Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea, dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veșnică."
Nu.
Biblia nu vorbeşte nicăieri despre reîncarnare; de fapt, ea afirmă contrariul…
Oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata" (Evrei 9:27).
Karma e o teorie defectuoasă pentru că nu ia în calcul păcătoşenia oamenilor. Biblia spune că inima omului este cel mai înşelător lucru care există (Ieremia 17:9). Asta este foarte rău. Dar lucrurile se înrăutăţesc şi mai mult. Biblia mai spune şi că toţi oamenii au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu (Romani 3:23), că toţi s-au îndepărtat de Dumnezeu şi au mers pe propriul lor drum (Isaia 53:6), că nu este nici măcar o singură persoană care să facă ce este bine (Psalmul 53:3) şi că nu este nimeni care să nu păcătuiască (Eclesiastul 7:20).