Nu chiar in reincarnare, dar cred in continuitate este ceva dupa moarte.De exemplu galaxia este infinita,daca un mar cade din copac rasere un puiet,daca maru putrezeste ajuta alta planta sa creasca, si tot asa.Apa se evapora apoi revine sub forma de ploaie, cred ca este un circuit continu.
Nu cred in reincarnare.Biblia spune ca fiecarui om ii este randuit sa se nasca si sa moara o singura data, dupa care vine judecata.
U ai citi vreodata ceva despre viata de apoi sau macar ai auzit? Daca nu TACI.Si mai usor cu jgnirile mai baiatule.
In univers nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma e legea lui Lomonosov-Lovoiser pe care profesorii de fizica ne-au predat-o superficial si noi eram prea mici la gimnaziu sa o intelegem, pe scurtsi pe intelesul tuturor hoitul putrezeste si se dezintegreaza in elementele tabelului lui Mendeleev iar energia vitala si ceea ce am acumulat spiritual, ia o alta forma de existenta pana la urma recent s-a demonstart ca si materia e tot o o forma de energie condensata... oricum nu ma dau savanta dar parce e mai credibil si mai stiintific decat aberatiile popilor la biserica sau pastorilor sectelor sau altor fanatici religiosi indiferent de ce factura ar fi.
Petre_Razvan_1995 întreabă:
andytza întreabă:
DeProfundis99 întreabă: