| taineamea a întrebat:

Credeti in reincarnare? Daca da - ce anume va facut sa credeti in ea? Daca nu, de ce?

13 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Da pentru că am speranța că am fost la woodstock și am avut o camionetă VW albastră...sau sunt doar nebună și obsedată de anii 60.

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu, de ce sa ne reincarnam, omul pe acest pamant face pacate, naste si moare in pacat de ce sa ne reincarnam? sa refacem pacatele pe care l-am facu in viata trecuta? si in + nu are logica.

| kamykaze88 a răspuns:

Categoric da... peste tot in jur exista acel ciclu acea renastere acea transformare totul inti expica, nimic nu se sfarseste ce este mai bun se redistribuie sa zic asa

| iulicika1414 a răspuns:

Da cred.m-a facut sa cred un articol din ziar.o editie a anului 2011. intr-un articol era motivat faptul ca o fata din India se cauta pe ea in Madrid.(a avut loc reincarnearea).a fost dusa la doctor si acesta spunea ca are probleme de sanatate insa motiva anume faptul ca analizele aratau ca ea e sanatoasa.atunci au dus-o la cabinete speciale si au facut cercetari si au gasit in Madrid un caz asemenea mortii care o prezisera ea.(a murit cazind de la bloc, avea doi copii, si piedica i-a fost pusa de fostul iubit)am fost uimita.

| cargodrive a răspuns:

Da clar. Dupa ce am vazut ce a zis iulicika1414 clar cre.Dar sa dea domnu sa nu ma fac fatalaughing)rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reincarnarea este o speranta falsa si o nadejde desarta pentru cei ce cred in ea! Pun o intrebare; daca ar fi valabila reincarnarea (desi nu este) cum s-a marit populatia pamantului atat oamenii cat si animalele; ca cei care cred in reincarnare spun ca sufletul se reincarneaza la infinit; adica isi schimba periodic trupul! Este o falsitate!

| kamykaze88 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se crede ca sufletul dupa ce moare ajunge in planul astral si asteapta acolo o noua oportunitate de a reveni pe pamant... asta daca karma nu il lasa sa evolueze de la stadiu de "Parazit" si sa devina un Zeu o Entitate independenta. Reincarnarea este pedeapsa pe care karma o aplica spiritului pana acesta invata si devine fie pozitiv fie negativ. Fiecare viata este rezultatul vietilor anterioare sau mai bine zis actiunilor din vietile anterioare. Eu de exemplu viata anterioara m-am sinucis si am luat cu mine multe vieti si crede-ma acum platesc pentru ce am facut

| anonim_4396 a răspuns (pentru kamykaze88):

Ce te face sa crezi asta? Oare pana aici te-ai coborat, sa crezi in reincarnare?

| RetardedRacoons a răspuns:

Da, cu tarie chiar. Maimutele se reancarneaza in crestini, este foarte usor de observat cu ochiul liber.

| valeeExpress a răspuns:

Categoric Nu, odata ce mori, nu mori sufleteste, ci numai trupeste sufletul inca rezista

| taineamea explică (pentru valeeExpress):

Corect trupul moare, sufletul ramane liber. Crezi ca nu poate intra intr-un alt corp?

| YqLmX a răspuns:

Există lucruri pe lumea asta care sunt peste capacitatea unui om de a le înţelege. Chestia asta cu reîncarnarea m-a pus mereu pe gânduri şi mi s-a părut tot timpul un subiect foarte complex şi interesant. Există reîncarnare? O întrebare la care nu poţi spune nici "da" nici "nu", pentru că nimeni nu ştie acest lucru cu exceptia lui Dumnezeu.

@ Tot timpul mi-am imaginat tot felul de scenarii în cap (de exemplu: ne naştem, creştem şi învăţăm, murim, apoi ni se şterge memoria şi o luăm de la capăt în alt corp), scenarii la care nimeni nu va putea răspunde niciodată. Până atunci, ne rămâne întrebarea.

| Lov3Boy a răspuns:

Nu Man u are full.

Întrebări similare