anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in Reincarnare? Daca da, cum explicati?

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| doctorul5 a răspuns:

Sunt ferm convins, dar de explicat nu are sens.

| DeliaDaniela a răspuns:

Nu, nu cred! :p
Tu crezi?

| anonim_4396 explică (pentru DeliaDaniela):

Eu inteleg faptul ca unele lucruri sunt explicate de teoria Reincarnarii, lucruri care nu sunt explicate de doctrina ortodoxa aproape deloc. Deci, inclin sa cred ca... da, poate exista Reincarnare.

| Dreamer a răspuns:

Mai sincer nu cred...totusi sunt momente cand trec prin anumite locuri si am impresia ca am mai vazut acel loc sau cladire, senzatia aia de,, deja-vu'' care iti da fiori pe sirea spinarii.
Acum nu pot sa zic ca am mai trait o viata pe acest pamant, dar cu siguranta ca asta ar fi raiul pentru mine, sa pot trai in continuare pe acest pamant, sa-mi pot vedea stra-stra-stranepotii cum cresc...dar fara a intra in contact cu ei. Sa pot vedea lucruri pe care in viata anterioara nu am apucat sa le vad...

| anonim_4396 explică (pentru Dreamer):

Reincarnarea este exemplificata fundamental prin teoria echilibrului universal, adica, de ce unii oameni sunt bogati, iar altii sunt saraci, daca toti avem doar o singura viata? Unde este dreptatea? Si mai sunt multe exemple care sustin reincarnarea.

| Đϋffγ a răspuns:

Nu cred. Majoritatea celor care sustin aceasta teorie nu se bazeaza pe altceva decat pe faptul ca au impresia ca li se pari cunoscut sau ca te-au mai vazut undeva si doar din aceasta simpla coincidenta, ei deduc ca dupa moarte ne reincarnam. Consider ca este o teorie fara baza solida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imposibil nuuuuu

| onename a răspuns:

Nu.

Întrebări similare
Întrebări recente