Nu, nu cred, este o invatatura falsa, care a apartut in babilonul antic cu aproape 3.000 de ani in urma. are la baza aceaiasi nuanta din doctrina falsa ca, ceva din noi supravietuieste mortii corpului. Diavolul a fost cel care a spus primul ca "nu ve-ti muri" de vreme ce Dumnezeu a spus ca adam si eva vor muri. faptele au dovedit cine are dreptate. asa cum intunericul este opusul luminii, si uscatul este opusul umezelii, tot asa moartea este opusul vietii.
mortii nu sunt de fapt... "vii".
biblia spune ca mortii nu stiu nimic, si ca nu au nici o putere. Eclesiastul 9:5, 6. de asemenea insusi Isus Crsitos, in care multi cred, spune ca, Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul. atunci, Daca Isus certifica ce se spune in Biblie, problema este daca credem ce spune el, sau nu.
Nu, Biblia arata clar ca omul cand moare nu mai se transforma in altceva. Merge in pamant. Eclesiastul 9:5, 6,10, Ezechiel18:4
Reincarnarea e o prostie. Frate, daca ai murit, esti pur si simplu MORT; nu poti intra intr-o alta persoana/animal WTF
De ex. sa spunem ca eu as muri. Cum Dumnezeu as putea intra in alta fiinta pentru a trai in continuare.
Daca exista cu adevarat, acum probabil dacii si romanii ar fi trebuti sa traiasca si in zilele noastre? :o
Din punct de vedere crestinesc, nu exista dovezi cum ca ar exista. Ar putea insa exista, ca o a doua sansa din partea Lui Dumnezeu. Ar putea exista oameni care viziteaza pentru prima data o tara si ar recunoaste locurile acelea.
FumDeTigara întreabă:
LARAaungeoudemon întreabă: