Nu am nicio religie. Cred existenţa religiilor pentru că le văd că există însă nu le cred poveştile niciuneia dintre ele.
De asemenea nu cred într-un "creator" (suprem sau nu) supranatural întrucât nu e nevoie de un astfel de concept pentru a explica Universul şi viaţa.
Salut.
N-ai cum să (nu) crezi în religie, ea există și gata, poți doar să nu crezi în dumnezeul pe care îl idolatrizează.
Nu cred în niciun Dumnezeu.Și oricum,dacă ar fi existat,trebuia să fie cineva care l-a născut și pe el,nu?Pentru mine, Dumnezeu, Iisus și cine mai vreți voi sunt doar niște personaje dintr-o fabulă.
*așteaptă stupizi de la creștini*
Ba da...se zice ca Jesus a fost nascut din mama virgina...nu? Eu ma gandesc cu capu' meu de om prost ca la aia in vagin trebuie sa ajunga un spermatozoid pentru a face un copil.
In concluzie : nu cred in jesus, cred ca e o forta tripata care randuieste lucrurile in cumea asta dar nu se numeste dumnezeu
DA...Unii nu cred din mai multe motive si se indoiesc fiindca nu au intelepciunea potrivita pentru a intelege unele lucruri pe care putini le inteleg. Iti voi da un exemplu : Tu, nu iti poti imagina ca El a existat din totdeauna fiindca in lumea noastra timpul e limitat, pe cand acolo sus NU EXISTA TIMP, e ceva greu de imaginat...iti zici "da de undeva au inceput toate", ALFA SI OMEGA.Inceputul si sfarsitul.
In ziua de azi nu mai stii ce sa crezi fiindca televiziunea, mass-media.etc iti baga numai prostii in cap. In concluzie TU alegi in ce vrei sa crezi, Dumnezeu ti-a dat LIBERTATEA DE A ALEGE. Sper ca te-am facut sa te gandesti la asta! Bafta.
DeProfundis99 întreabă: