| BaiatulDePeTPU a întrebat:

Credeti in Religie?

Dar intr-un "Creator"?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu am nicio religie. Cred existenţa religiilor pentru că le văd că există însă nu le cred poveştile niciuneia dintre ele.
De asemenea nu cred într-un "creator" (suprem sau nu) supranatural întrucât nu e nevoie de un astfel de concept pentru a explica Universul şi viaţa.

Salut.

12 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cand o zubura porcii am sa cred.

Răspuns utilizator avertizat
| Laura a răspuns:

N-ai cum să (nu) crezi în religie, ea există și gata, poți doar să nu crezi în dumnezeul pe care îl idolatrizează.

| Minks a răspuns:

Ba eu cred in Mos Craciun si Fetitele Powerpuff. Probleme cu chestia asta?

| Cristianne a răspuns:

Nu cred în niciun Dumnezeu.Și oricum,dacă ar fi existat,trebuia să fie cineva care l-a născut și pe el,nu?straight facePentru mine, Dumnezeu, Iisus și cine mai vreți voi sunt doar niște personaje dintr-o fabulă.

*așteaptă stupizi de la creștini*

| hummer24 a răspuns:

Dap

| Sἶrenἶa a răspuns:

Yes, of course!

\m/

| JimmyThePunk a răspuns:

Ba da...se zice ca Jesus a fost nascut din mama virgina...nu? Eu ma gandesc cu capu' meu de om prost ca la aia in vagin trebuie sa ajunga un spermatozoid pentru a face un copil.

In concluzie : nu cred in jesus, cred ca e o forta tripata care randuieste lucrurile in cumea asta dar nu se numeste dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred.

| iulianr a răspuns:

Da

| ZethOfficial a răspuns:

Eu cred in teoria evolutionista...fiecare crede ce vrea

| Hanking a răspuns:

DA...Unii nu cred din mai multe motive si se indoiesc fiindca nu au intelepciunea potrivita pentru a intelege unele lucruri pe care putini le inteleg. Iti voi da un exemplu : Tu, nu iti poti imagina ca El a existat din totdeauna fiindca in lumea noastra timpul e limitat, pe cand acolo sus NU EXISTA TIMP, e ceva greu de imaginat...iti zici "da de undeva au inceput toate", ALFA SI OMEGA.Inceputul si sfarsitul.
In ziua de azi nu mai stii ce sa crezi fiindca televiziunea, mass-media.etc iti baga numai prostii in cap. In concluzie TU alegi in ce vrei sa crezi, Dumnezeu ti-a dat LIBERTATEA DE A ALEGE. Sper ca te-am facut sa te gandesti la asta! Bafta.