O asemenea afirmatie (intrebare) aduce religia la nivelul ridicolului. Sfantul tau este demult oale si ulcele, din care din ele isi "transmite" minunile? Sfant ESTE doar Dumnezeu.
Sfinti exista, dar cei din calendar nimeni nu stie daca sunt sfinti, iar ei se afla acolo pentru ca asa a poruncit sf. sinod. Dumnezeu nu cred ca respecta poruncile sf. sinod, si ma indoiesc ca se va sfii sa-i judece la judecata de apoi. O sa fie interesant ce o sa faca cei din sf. sinod la judecata de apoi!?!?
Sanatatea si orice altceva trebuie ceruta de la Cel care o poate da, adica de la Dumnezeu. Cine cere ceva (se roaga pentru. ceva) la creatie, (sfinti, ingeri sau orice altceva) se roaga la idoli, si asta nu e bine.
Sa ne luam popcorn cand ajung baietii la judecata?
Omul muritor poate să facă minuni? Este sfânt că așa credem noi că e sfânt? Cei 144.000 de la Armaghedon vom vedea atunci care sunt adevărații afinți. Noi nu putem decide cine este sfânt, doar Dumnezeu decide ce este sfânt.
Iti spun ceva ce mi s-a intamplat in 2015, era iarna ger m-am dus cu mama pentru prima data la sf nectarie sa ne rugam pentru cineva,ea a intrat in biserica,eu din motive femeiesti nu,asa ca am ramas afara si am citit acatistul sfantului,in timp ce citeam deodata s-a auzit un zgomot puternic si din peretele bisericii am vazut cum iese un om ce ducea un batran pe targa,batranul si a ridicat capul m-a privit si a zambit usor,totul a durat cateva secunde, cand a iesit mama din biserica am intrebat o daca era cineva cu targa acolo, a zis nu, nici n ar fi avut loc, am realizat ca era o viziune si batranul era chiar sf Nectarie.(m-am documentat si am aflat ca acolo pe vremuri erau adusi oameni pe targi, leprosi etc pentru vindecare.
Dumnezeu este vindecatorul. Fara Dumnezeu acesti ''sfinti'' nu ar fi putut face nimic. De ce sa nu credem in sursa principala?