Orice credincios e ateu,orice om religios e ateu pentru un zeu, uite inventez eu acuma unu zeul TPU na multi nu il recunosc asa ca sunt ateii, desi ateu pentru orice zeu erste logic ca ateu pentru oricare zeu, desi logic ca a fi ateu si credincios pentru un zeu poti fi, eu aleg ateu pentru ca zeii nu apar din nimic si creaza miliarde de stele din nimic asta e prea irational
Consider ca religia e depasita cu mult, era necesara atunci cand oamenii erau inapoiati dar se pare ca inca mai sunt reminiscente
Trebuie si oamenii sa creada in ceva ce nu pot realiza niciodata. oamenii slabi au nevoie de conducatori.
Daca nu sunt in stare sa creada in propriile forte si rationament, sigur ca inventeaza divinitati, deci in concluzie sunt oameni slabi
Ateu.
De cand eram mic imi dadusem seama ca nu exista nici un zeu, nimic. Imi zicea maicamea sa ma rog, alea alea. Auzeam de la babe si mosnegi pe la biserica: te pedepsete dumnezeu. Iata-ma aici. Inca viu. Deabia astept sa intru in iad. :X. Pacat ca nu cred in asa ceva
In ziua de azi daca esti ATEU esti si SATANIST. Cre(s)tinii habar nu au ce insemna aceste doua cuvinte. Pacat
Am fost atee, dar s-a intamplat ceva si am renuntat la a mai fii atee.Acum sunt crestina.
Hmm...Asta nu se intampla prea des.
De obicei e invers.