Acelea sunt consecinte ale pacatelor si rezultatul ca oamenii s-au indepartat de Dumnezeu si Il reneaga.
Tu singur ti-ai dat raspunsul. De unde stii care este voia lui Dumnezeu? Din Cuvantul Sau. Si Domnul Isus a fost ispitit, dar El a raspuns :,, Este scris!,,
Biblia e cuvantu scris de om, poti spune ca vine dintr-o sursa divina insa este interpretarea (traducerea informatiei divine in realitatea noastra), trece prin filtrul omului care a scris
Eu cred! Sunt tanar dar am trait prea multe ca sa nu cred ca cineva (Dumnezeu) acolo sus ma iubeste!
Ma bucur mult pentru tine.
Merci! E linistitor sa stii ca mai sunt si oameni care se bucura pentru tine.
Da! În fiecare zi El face o minune pentru mine (chiar dacă-i mică sau mare, pentru mine contează). Doamne ajută!
În sprijinul acestei afirmații se aduc de obicei mai multe citate din Biblie: „toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu" (2 Timotei 3:16), „Cuvântul Domnului rămâne în veac" (1 Petru 1:25), „căci nici o prorocie n-a fost adusă prin voia omului: ci oamenii au vorbit de la Dumnezeu, mânați de Duhul Sfânt" (2 Petru 1:21). În Vechiul Testament e frecventă formularea „Domnul a vorbit" / „Cuvântul Domnului a vorbit". Cuvântul revelat al lui Dumnezeu.
Cred ca a fost jurnalul Lui. Urat din partea voastra ca ii cititi jurnalul. De asta nu o citesc, din bun simt
Este scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu scrisa pentru tine!
http://www.youtube.com/watch?v=n_sGLoqhha8
Mersi mult de tot, dar incearca sa nu ma torturezi si pe mine cu astea
Poi maicutele ar trebui sa iubeasca Cuvantul!
Sunt un Illuminati undercover
Da! dovada fiind ca este cea mai veche carte din lume si totusi cea mai raspandita!
De multe ori m-am gandit la "Dumnezeu" inainte de a merge la tribunal, de multe ori m-a ajutat, as putea sa afirm "coincidenta" dar viata fiind plina de surprize pentru mine, prefer raspunsul ca "El" m-a ajutat, e mult mai confortabil dpdv spiritual.
Credinta e ceva foarte pur si personal, majoritatea oamenilor amesteca CREDINTA cu RELIGIA.
Cel mai trist lucru pentru mine e ca Isus a murit degeaba a murit pentru ca a propoavaduit ipotriva preotilor si biserici, iar de atunci si pana in ziua de azi se ignora tot ce a zis el de falsi pocaiti si falsi crestini ridicand biserici ca din scoli sau orfelinate nu ies avere.
Mai pe scurt Religia raspandeste ura, Credinta inbina oamenii.
Eu cred ca mila domnului este cea mai mare, asa ca poti crede in ori si ce insa cu o incredere fara rezerve cum spuneai si tu, in felul asta te poti numi credincios, nu putem acuza alte religi atata timp cat acol sunt someni care cred in ceva, oameni care sa-u nascut in acea credinta si mu renumta sa creada in dumnezeul lor. RASPUNSUL MEU VIZAVI DE BIBLIA CUVANTUL LUI DUMNEZEU:
-DA PENTRU NOI PT CRESTINI DA INSA PT ALTI PAOTE FI SI CORANU SAU TORA ETC, ATAT TIMP CAT ACEI OAMENI CRED IN ASTA. TOATE CELE BUNBE!