anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crestini ati vrea sa muriti? Dupa moarte e o vesnicie de fericire si de lipsa a suferintei, de ce nu vreti? V-ati rugat vreodata sa va ia Dumnezeu? Ce va tine pe lumea asta?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Ba da, multi s-au rugat sa ii ia dumnezeu cand sufera prea tare. Numa eu cate cazuri nu stiu. "Ia-ma doamne ca nu mai pot". Dar atat timp cat le e bine si aici, vor si aici si acolo dupa aia.

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu as vrea... Nu stiu ce e dupa :/

| gemeni6226 a răspuns:

Ce ma tine? In primul rind e cel mai mare pacat sa iti iei viata.In al doilea rind nu ma rog sa fiu luata pentru ca ceea ce este aici e sigur, restul stim doar de la alte persoane si eu nu ma las ifluentata de nimeni.Cred in existenta unei puteri divine dar imi place sa fiu pe acest Pamint pentru ca inca nu sunt asa de nefericite sa-mi doresc incertul.Iar ce e dincolo pentru mine este incert si nu cred in nici o poveste religioasa sau nu ca ce e dincolo.

| Cristpatr a răspuns:

In primul rand trebuie sa faci bine in viata asta si sa astepti ca Dumnezeu sa-ti aleaga moartea. traieste pentru el daca vrei. astfel traiesti pentru tine ca sa ai o viata de apoi vesnica. tu ii dai Lui Dumnezeu timp (te rogi la el) El iti da vesnicie. in fine am deviat de la subiect, eu sincer in lumea asta mai traiesc doar ca sa ma imbogatesc si sa ajut lumea sa schimb sistemele corupte, pe scurt sa fac viata oamenilor mai usoara.

| RAY a răspuns (pentru Cristpatr):

Ai facut doar propaganda atat

| Cristpatr a răspuns (pentru RAY):

Nu cred ca ai folosit termenul unde trebuie. La ce ma refer eu este sa te rogi la Dumnezeu, ai luat mesajul cuvant cu cuvant, e ca si cum ai citi Scriptura si ai zice ca nu te inchini la icoane ca-i chip cioplit. Este cu totul gresit daca meditezi asupra acestei fraze cuvant cu cuvant, tu te inchini la sfantul reprezentat. Propaganda e atunci cand zici ca e un pacat sa te imbogatesti, cand esti adept al unei idei. Daca nu ar mai fi oameni bogati nici nu ar mai exista manastiri sau biserici atat de frumoase. Daca te gandesti ca patriarhia in loc sa faca spitale face o catedrala si mai spui asta in gura mare, acel act poti sa-l numesti propaganda. Nu mai zic ca e o mare prostie ideea asta.

| RAY a răspuns (pentru Cristpatr):

Omule tu ai citit intrebarea mea?