Există un singur Dumnezeu ( Creator ), iar cei care l-au primit pe Hristos au ca ţel mântuirea.
Ok e bine ca ceea ce faci este cu placere , bucura-te de viata, mersi de urare.
Mai copile...cand am pus eu prima data mana pe calculator...tu nici macar nu erai nascuta.Tu ai impresia ca eu prefer sa stau in fata calculatorului decat sa ies in oras? Ti-am zis ca mai ai mult de crescut.Si mama ta in loc sa te lase la calculator pana la 3 dimineata,zii sa te educe,sa ai si tu respect pentru oamenii mai mari ca tine. Pune mana pe o carte si citeste, fa o problema, invata o limba straina.Si nu te mai pune in gura cu persoanele mai mari ca tine, da pe disney chanel si vezi ce mai zic aia pe acolo. Apropo, vezi ce faci cu remediul cu patrunjel sau marar pentru marirea sanilor Cheers.
Crezi tu ateule ca esti in masura sa intelegi?
Ateii sunt puntea de legatura dintre animale si oameni.
Mai evolueaza si discutam dupa aceea.
Daca crezi in Dumnezeu nu inseamna ca traiesti doar ca sa-L slavesti pe el, ideea principala a vietii este sa ai grija de tine si sa-ti justifici faptele, altfel ne-am mantui direct. Oricum, nu spun ca Dumnezeu nu este o parte importanta...
Dar carei sensu vieti tale necrestinule, a trai 50-60 de ani si a muri ii asta un sens
Pai din cate observ tu esti ateu iar eu respecta asta.Dar de ce te-ar interesa care este sensul vietii pentru crestini?
Apropoo eu incerc sa fac un anumit sondaj si as vrea sa te intreb ce fel de muzica asculti(nu esti obligat cu nimic sa imi raspunzi).
Sunt pur si simplu curios sa vad perspectiva teista de gandire asupra vietii.
Ascult muzica simfonica.
Mda.Esti al doilea cu muzica simfonica.Sunt curios daca cei mai multi atei sunt rockeri dar nu prea iese:
-68 atei rapperi(printre care si eu)
-39 atei rockeri
-6 atei cu pop
-2 atei cu simfonica.
Oricum multumesc pentru ajutor.
Vezi ce zici surioara.Am eu cati ani am.Dar nu te bagi tu peste viata mea mama m-a educat cum a trebuit dar nu e problema ta.Stiu 3 limbi straine asa ca apuca-te tu sa faci religie ca esti praf.Si vezi si tu ce faci cu copiii tai. Poate le dai educatie tu mai buna copiilor tai, care ii vad deja peste cativa ani cum se omoara intre ei! Nu ma lua pe mine cu respectul ca stiu ce e aia, cum se face si cui sa i-l port.Si vezi si tu...Esti mai mare, dar cu creier cat o maimutzica. Fara suparare, dar tu inveti oamenii sa fie cum vrei tu de parca ai fii tu...
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: