| pzh2000 a întrebat:

Crestini ce parere aveti scopul scuza mijloacele? de ex. daca vrei sa faci un lucru bun dar nu se poate realiza decat printr-un pacat. e ok? de ex cum facea robin hood. fura de la bogati si dadea la saraci. furtul e pacat. dar milostenie e virtute crestina.deci cum e? dau funda.
rog ateii sase abtina.

9 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Ai un pistol in mana si un criminal in fata cu un detonator care poate sa omoare peste 50000 oameni.Ce facei? Il lasi in viata pentru ca e pacat sa ucizi?

| SiNiStEr a răspuns (pentru Wehrmacht):

Off... nu il lasi in viata normal dar corect ar fi: Scopul nobil scuza mijloacele( ca sa fiu mai clar)

Răspuns utilizator avertizat
| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Şi eu care mă gândeam că se elimină, ştii tu "+ cu -"
N-am putut să mă abţin, n-am făcut cunoştinţă.batting eyelashes

P.S. Păcătoasa666, încântată.batting eyelashes
(drace, era şi un banc despre astathinking)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti ateu? la voi ateii cum e? ca la noi crestinii nu ai voie sa faci nimic ce nu e conform voii tatalui din ceruri.si voia lui o cunoastem din cuvantul lui care e biblia.credem mai mult sau mai putin unii dintre noi,urmam sau nu, nu e treaba nimanui. baga-ti funda undeva si sa-ti spun parerea mea? de trei ani de cand sunt pe TPU, am dedus ca crestinii nu pot discuta civilizat cu ateii.sunt prosti, rai din caleafara, irationali si cred. deci ce putem noi discuta? la revedere si sanatate si virtute.

| pzh2000 explică (pentru anonim_4396):

Sunt crestin. faci confuzie.

| Adelinesmile a răspuns:

Eu consider ca e destul de adevarat, dar totusi nu. Scopul nu scuza mijloacele. Daca e sa dam un alt exemplu, ne dam seama ca nu e chiar asa. Nu e bine sa ii oferi unui om trist alcool sau droguri ca sa il faci sa se simta mai bine, nu? Nu. Caci ii faci un bine, uita de probleme, dar printr`un pacat mare.

| master77 a răspuns (pentru Adelinesmile):

Pai da dar ai putea sa bei tu si sa te droghezi, dupa care o sa muriti amandoi de ras, dar el mai mult o sa rada de tine.

| Adelinesmile a răspuns (pentru master77):

Poti sa incerci si tu, daca te simti mai bine ^^ trololol ~ xDD