Adica tu vrei sa zici ca oasele tale vor rezista 2000 de ani?
Auzi, tu ai ceva impotriva mea? nu de alta, dar te costa ceva daca vorbesti mai frumos? am zis clar... " daca nu ma insel", deci nu am exclus varianta ca eu sa gresesc. la 22 de ani ar trebui sa stii conversa mai cu calm
Puterea divina din care Dumnezeu a creat lumea este o parte din el noi suntem creati din mici parti din Dumnezeu.
Dumnezeu le-a interzis sa manance din pom da? asa ca nu conteaza ce **** manca satan, ei nu aveau voie si daca erau perfecti era imposibil sa greseasca. Daca maicata iti zice sa nu te droghezi si un prieten iti zice ca e bine ca e frumos ok, si tu te droghezi nu tot greseala ramane?
El s-a creat din propria Sa putere, din propria Sa fiinta. Nu se poate explica exact.
Ba da. dar asta nu inseamna ca ei nu au fost creati ca fiind perfecti! adevarat, dupa ce au fost inselati nu au mai fost perfecti! dar dupa cum am mai zis, a fi perfect nu inseamna a sti ce ganduri ascunse are celalalt!
Dar da, tot greseala ramane... si acum toti platim pentru aceea greseala
Eu sunt pe pamant... ti se pare ca as fi de pe alta planeta? daca nu impartasim aceleasi convingeri nu inseamna ca ai dreptul sa ma jignesti, e clar?
daca continui tot asa, mai bine sa o lasam balta ca eu nu am chef de certuri pe TPU... din cate stiu eu nu asa se defineste TPU
Dumnezeu ne-a creat pe noi oamenii din tarana conform cu Geneza 2:7, iar pamantul, soarele, etc. le-a creat prin forta sa activa.
Ma, atunci daca nu crezi in Dumnezeu, tu din ce crezi ca a fost facut universul? din nimic? pfffff, ce intrebare ii asta ma?
A creat din nimic deci nimicul este cel mai pretios material, cand zici ca nai nimic ai totul, a creat cu cuvantul dumnezeu nu are nevoie de ceva ca sa creeze altceva
inonitiu întreabă:
DeProfundis99 întreabă: