| Inferno a întrebat:

Crestinii au gasit adevarul?

35 răspunsuri:
| i86e2 a răspuns:

Nup, încă înoată în fantezii. Mă îndoiesc că vor dibui adevărul în cele din urmă.

| Inferno explică (pentru i86e2):

Eu cred ca l-au gasit, dar nu pe cel adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au gasit dopul cu "mai incearca" si se mint singuri ca sub acel capac scrie "adevar".

| Esperança a răspuns:

Adevărul este Isus Hristos. Cine l-a găsit pe El, a găsit adevărul!
Doar că acest adevăr nu poate fi suferit de mulţi, de aceea vă zbateţi în iluzii deşarte.

Răspuns utilizator avertizat
| AlbaAura a răspuns:

Cei ce cred in Dumnezeu l-au gasit.

| 1Mihai1 a răspuns:

Da!

| Esperança a răspuns (pentru GigelVecinuDeLa3):

Tu gândeşti când vorbeşti sau suferi de analfabetism funcţional?

| Toluk19 a răspuns:

Bineinteles. Acum cautatil si voi.
Vom vedea ce fel propaganda va fi in clipa mortii.

Răspuns utilizator avertizat
| WhatheWow a răspuns:

Au gasit o mare Minciuna deghizata in Adevar!

| Esperança a răspuns (pentru GigelVecinuDeLa3):

Eu văd foarte bine ce am scris, însă tu nu prea înţelegi ce citeşti, nu mai insista şi reciteşte de vreo 10 ori poate pricepi, dacă nu, asta e nu am nici o vină, însă evită să îmi pui vorbe în gură!
O zi bună!

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru anonim_4396):

Castigati cate o doza mereu si va mintiti ca acela e sensul vietii

| RAY a răspuns (pentru Toluk19):

Tu mereu esti cu amenitarea cu iadul, ai murit sa stii ce e acolo, afirmi aiureli

| shadovv a răspuns:

Ce e ala adevar?

| Serenade a răspuns:

Un om care crede ca detine adevarul inceteaza sa mai caute, adica nu mai evolueaza, gata el stie nu-i trebui mai mult, doar va aprofunda acel asa zis adevar.

| doctorandus a răspuns:

Daca nu ar crede ca au gasit adevarul, ar trece la alta religie.

| Inferno explică (pentru shadovv):

Iti pot une aceiasi intrebare.

| mihaitaLGP a răspuns:

Viata este ceva unic, cu adevarat unic.
Este unica pentru ca fiecare o percepe diferit, in functie de proprile prejudecati/experiente si in functie de nivelul de intelegere a tot ce exista.

O iluzie care iti ofera senzatia de libertate si pace.
Iluzie indusa de un sistem bolnav care conduce prin indoctrinare.

| alexandra2859 a răspuns:

Nu inca... poate odata si odata o sa il gaseasca.
_

| Inferno explică:

Ce inseamna adevarul?

| Raniia a răspuns:

Nu trebuie sa ne miram de ce inspiratorul violentei in lume/diavolul/ se lupta cu atata ardoare sa-i faca pe oameni sa nu citeasca Biblia.Acest vrajmas stie ca Biblia este adevarul, sursa intelepciunii pentru toti cei ce o citesc si o implinesc.Este vocea lui Dumnezeu catre noi, si tu poti sa-i dai atentia cuvenita!

| WhatheWow a răspuns:

Pentru mine Adevarul e la " plural ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa.ni s-a aratat. rastignit pe cruce.si ne-a spus; EU sant CALEA, ADEVARUL si VIATA.

| 4b a răspuns:

Da, s-a gasit Adevarul si astia de p'aci de pe site mor de ciuda ca nu-i de partea lorwinking

| DyNo a răspuns (pentru Esperança):

Poftim?! Voi credeti in toate tampeniile, basmele, legendele etc. va rugati si va da-ti cu capul de toate icoanele si tot ''pacatuiti'' si zici ca tot noi ne zbatem in iluzii desarte?! Nu pot sa cred ce tocmai am citit.

| DyNo a răspuns:

Mare dreptate ai! Adevarul este doar unul si daca ai trait in basme iti va fi mai mult decat greu sa accepti adevarul!

| DyNo a răspuns (pentru anonim_4396):

El era un taran evreu, analfabet si lenes care se credea fiul zeul Eli (tradus prin Dumnezeu)!

| Esperança a răspuns (pentru DyNo):

Cine cu adevărat la cunoscut pe Isus Hristos şi trăieşte în Cuvântul Său, nu crede ceea ce aude de la unul şi de la altul, ci trăieşte el însuşi spusele Lui.

| DyNo a răspuns (pentru Esperança):

CIne vorbea... ''nu crede ceea ce aude de la unul si de la altul''. Pai tu ce faci ma... crezi ce ti se zice de la unul, sau de la una (profesorul/profesoara de religie)! Asa ca ''mukles''!