De cate ori au placere si nevoie. Biblia spune ca barbatul trebuie sa se bucure de femeie si invers. In Biblie este o carte care trateaza dragostea dintre un barbat si o femeie, Cartea Cantarilor. Dupa ce o citesti ai sa-ti schimbi total parerea despre crestini.
Cartea Cantarilor 1, 2. Sã mã sãrute cu sãrutãrile gurii lui! Cãci toate dezmierdãrile tale sunt mai bune decât vinul,
3. mirodeniile tale au un miros plãcut. Numele tãu este ca o mireasmã vãrsatã. De aceea te iubesc pe tine fetele!
4. Trage-mã dupã tine! Si haidem sã alergãm! Împãratul mã duce în odãile lui... Ne vom veseli si ne vom bucura de tine; vom lãuda dezmierdãrile tale mai mult decât vinul! Pe drept esti iubit.
13. Prea iubitul meu îmi este ca un mãnunchi de mir, care se odihneste între tâtele mele.
15. Ce frumoasã esti, iubito, uite ce frumoasã esti, cu ochii tãi de porumbitã!
16. Ce frumos esti, prea iubitule, ce plãcut esti! Verdeata este patul nostru!
Salut Danut,
Spune-mi ce capitol din biblie trateaza sexul oral. Dar analul? Poate si pozitiile sexuale? Lady on top? Reverse cowgirl? Fetisurile, dominarea sunt descrise in biblie?
Stii de ce? In unele opere tantrice apar si sunt foarte explicite. Adica au si poze, tot ce trebuie. Crestinii de ce sunt asa pudici? De ce le este rusine de propriul corp?
Salut Danut,
Spune-mi ce capitol din biblie trateaza sexul oral. Dar analul? Poate si pozitiile sexuale? Lady on top? Reverse cowgirl? Fetisurile, dominarea sunt descrise in biblie?
Stii de ce? In unele opere tantrice apar si sunt foarte explicite. Adica au si poze, tot ce trebuie. Crestinii de ce sunt asa pudici? De ce le este rusine de propriul corp?
Mai deduc din citatele tale si sex spaniol, sex in locuri publice si prin paduri, corect?
"Spune-mi ce capitol din biblie trateaza sexul oral. Dar analul"
Interesant, de cand au devenit pentru tine gura sau fundul organe sexuale? Ce fel de scoala ai facut tu? Unde scrie asa ceva?
Daca studiai (lucru rar in perioada istorica in care ne aflam) aflai ca (de exemplu) in religia adventista se gasesc carti speciale pentru viitoarele CUPLURI cu indrumarile necesare, dar ce sa vezi, tu nu esti adventist asa ca spui tot felul de aiureli.
Crestinii nu se rusineaza de propriul corp dar expunerea o fac in cadrul cuplurilor (sot, sotie), nu o fac pe strada cum ar vrea toti perversi. Religile pagane sunt sub influenta demonica asa ca treaba lor ce fac cu trupurile lor. Restul, fetisuri, dominari, etc sunt doar emanatii ale unor minti bolnave.
Dupa ce se imbata ca porcul vine acasa la nevasta si o bate apoi fac sex nebun, daca sunt si copii acasa fac orgie in grup =familia traditionala romaneasca
Noi ca nație în general suntem o nație de ipocriți, și acest fapt se vede nu doar în creștinismul rebel de care „dispunem" ci și în comportamentul nostru.
De asta sexul la români este un subiect tabu. Toată lumea-l face regulat, dar toți ascund asta de parcă ar fi un secret de stat , mai ales românii de vârsta a doua spre a treia.
Cauza, este doxa dreaptă rebelă adoptată de români.
Nu inteleg de ce pana si in pat lasa unii sa le intre ideile preconcepute si sa-si desfasoare viata intima dupa cum zic altii.
Se inmultesc alarmant de mult.
Analizand zilele de nastere ale copiilor din familii crestine s-a constatat ca cel mai mult crestinii fac sex in zilele de post cand ar trebui sa stea cuminti.
De ce? E o intrebare legitima. Daca sexul e atat de blamat de biserica inseamna ca un crestin adevarat face sex strict in momentul in care se repoduce.
De ce nu? Pana la urma voi sunteti cei mai vocali in ce priveste felul in care fac/nu fac altii sex. Daca pe voi va roade grija despre asta si veniti cu tot felul de sugestii, de ce nu i-ar interesa si pe altii de metodele voastre?!
Deci, faci sex de placere, sau doar in vederea procrearii?!
Nu e blamat de beserică, e blamată doar reproducerea, nu obținerea de plăcere din sex.
Cred ca le ai incurcat. Placerea e blamata, nu reproducerea
Nu le-am încurcat.Biserica Ortodoxă, de exemplu, consideră orgasmul(plăcerea sexuală) un păcat, dar în schimb sexul cu scopul strict de a face copii îl încurajează. Pentru reproducere nu e nevoie neapărat de orga-sm(cuvânt unit cenzurat de categorie), dar pentru plăcere fizică e nevoie de orga-sm(că altfel „muncești" degeaba), chiar dacă prin asta nu se fac copiii; Și nu e nevoie de contracepție pentru asta.
Vrei sa zici ca femeia nu are nevoie de org asm
Are, dar nu tot timpul îl obține. Femeia se poate reproduce și dacă nu are.Dar ca să-l aibă are nevoie de condiții „speciale" versus un bărbat, condiții ce el trebuie săi le creeze.Nu insist că e categoria unde-mi fac păcate de mă apuc să detaliez.
Apropo ești o ea sau un el(da pe bune nu la mișto). După nick nu am reușit să-mi dau seama(sunt curios doar )
Sunt fata
O fi el sexul blamat de biserica, eu nu stiu asta, dar stiu ca recomandarea din Evanghelie este sa nu iti neglijezi jumatatea. Crestinii casatoriti fac sex cat vor. Cine nu este convins de ceea ce am spus, sa vina cu intrebari si ii voi da citatele care sa confirme ca ce am spus este adevarat
Conform unir versete biblice, Dumnezeu nu interzice plăcerea sexuală, dacă cele două persoane de sex bărbătesc și de sex femeiesc sunt căsătorite. Citește: Proverbele 5:18, 19.
Nu-mi plac cocalarii
Looooooool
Nu ma lasa sa pun doar asta )))))))) ca si comentariu. Deci adaug ca am lesinat de ras!
Ma bucur )))
Daniel7799 întreabă:
Anonimm30 întreabă:
dragos78 întreabă: