| Inferno a întrebat:

Crestinii neaga identitatea de gen?
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Identitate_de_gen

Daca nu atunci cum explica existenta persoanelor transgen? (Transsexuali)

De ce a creat Dumnezeu acesti oameni?

16 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Pederastia NU este o boala, nu una de natura somatică, nu e mostenita, nu este o eroare sau o capcana sadita de Dumnezeu (asta nu numim libertatea „capcana" – libertatea de a ne orienta corect afectivitatea sau de a ne perverti aceasta afectivitate).

| Inferno explică (pentru milan9):

Eu vorbeam de transexualitate, nu de homosexualitate.

"Transsexualul își contestă vehement sexul, el se consideră de sex opus, pe când un homosexual și un travestit știu că sunt bărbați și nu neagă niciodată acest lucru. Transsexualul are pulsiuni față de sexul analog, dar nu apelează la homosexualitate."

| milan9 a răspuns:

Dumnezeu NU are nici o legatura cu aceasta deviatie comportamentala umana... thinking

Pederastia este o ALEGERE greşită, nu e nimeni condamnat să devină aşa.
Aceste afecţiuni deviante nu ţin în nici un caz de genotip (materialul ereditar) ci de fenotip (influenţa mediului), influenţa benefică sau nocivă a contextului familial, social, ce se translează la nivel comportamental, la nivelul aprecierii normale sau alterate a valorilor sau priorităţilor, etc...

Influenţa nocivă a contextului social/educaţional conduce de regulă la o dezvoltare "deviată" spre manifestări afective "nenaturale"..., manifestări afective orientate greşit;

| Inferno explică (pentru milan9):

Cred ca ai probleme cu vederea.
Am spus foarte clar ca persoanele transgen/cisgen nu sunt tot una cu homosexualii/heterosexualii.

Deci esti paralel cu subiectul. Caracter irelevant.

Ca sa nu mai vorbim ca mai e si gresi ceea ce spui.

Sa faci afirmatii nefondate si eronate care mai sunt si pe langa subiect, asta, dragul meu, este culmea incompetentei. Felicitari, va apropiati tot mai mult de modelul crestinului ideal.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte buna intrebare, raspunsul e urmatorul:
In crestinism orice dependenta e denumita patima ( ai fi surprins s-a afli ca bazele psihogiei moderne exista intr-o oarecare forma in scrierile religiösa cu privire la spovedanie) si aceasta patima este denumita o boala spirituals, asfel spus natura transexualitati este cosiderata a fi de origine corupta, adica asfel de persone nu au för create de Dumnezeu si au devenit Åsa in timp.

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

"Tulburarea de gen" se manifesta de la varste fragede 3-7 ani.
A nu se confunda cu homosexualitatea.

Asa ca afirmatia "au devenit Åsa in timp." nu prea are sens.

| Dorugar a răspuns (pentru anonim_4396):

Te referi cumva la spovedania prin care te auto denunti securistilor imbracati in sutane negre (adica acele iude vanzatoare de suflete) astfel incat acestia sa te contoleze si manipuleze cat mai eficient?
Pai daca patima este o boala spirituala care duce la degenarare, pai atunci cat de generati trebuie sa fie toti preotii ortodocsi care sufera toti de patima banului intratat incat pina si Isus ii spurca in Biblie si anume in Predica de pe Munte?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

EU nu confund, si totusi l-a 3 ani nu iti pui problem ca de fapt nu år trebui så fi barbatul ci femeie, sau viceversa, in schimb daca familia isi trateaza plodul ca de sex opus e normal så spara asfel de erori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"De ce Dumnezeu a creat acesti oameni"
Stii, uneori sa ne mai luam si dupa stiinta. Acei oameni sunt "creați" in urma unor probleme biologice amplasate asupra sarcinii, care ii determina sa aibă o gândire diferita de a unui om normal cand e vorba de inclinatia sexuala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Biologice eu as spune mai mult psihologice, poate chiar patologice.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, psihologice. Mă gândeam si la bisexuali, la ei e si psihologic si biologic.

| eXtremeAdy a răspuns:

Omul cand se naste, se naste neutru din punct de vedere al convingerilor si din punct de vedere al orientarilor sexuale, doar legea morala o avem fiecare din noi, inca de la nastere. Da Dumnezeu a creat si acei oameni, doar ca Dumnezeu ii iubeste si pe ei si doreste sa ii aiba alaturi la fel ca si pe ceilaltide altfel. In opinia crestin ortodoxa, dar si in opinia altor religii, aceasta viata nu este decat doar un test si totodata o cale de a alege pe cine vrem sa urmam, pe Dumnezeu sau pe satan, de asta liberul arbitru trebuie respectat, doar ca in functie de ce alegem in aceasta viata, dupa finalul vietii, vom merge unde ne-am ales. Acum o opinie mai personala despre transexuali este, ok ai convingerea asta pastreaz-o, dar nu ma obliga pe mine sa o aprob ca convingerea ta este normala si apoi eu sa fiu automat de acord cu ea, asta nu se intampla si cu atat mai mult, nu as vrea ca copii mei in scoala sa fie indoctrinati cu propaganda lgbt si nici nu as vrea sa vad in tara mea acele parade deocheate lgbt cum se fac in alte tari, ma dezgusta si pe mine, dar si pe ceilalti cetateni.

| CastraveteCastravescu a răspuns:

Si iata cum romanii sunt atat de orbiti de legile "morale" (sa zic ignoranta?), cat nu fac diferenta dintre homosexuali si transexuali, nici macar nu se obsesc sa caute cuvantul.
Aici deja am trecut de subiectul religie, am cazut in groapa numita "Romania".