Ce ar fi să renunţaţi voi la prostie şi ipocrizie, să vă vindecaţi de homofobie şi să lăsaţi oamenii în pace?
Bun, am inteles ca esti homofob si ca ii urasti, dar tot nu mi-ai raspuns la intrebari.
"Cu ce te deranjeaza pe tine daca Vasile cu Gheorghe sau Ana cu Maria sunt impreuna? Cu ce te afecteaza pe tine viata lor privata? Cine iti da tie dreptul sa te bagi in viata lor? Si sa presupunem ca este vorba de propriul tau copil. Sa zicem ca ai o fata lezbiana. Cu ce te afecteaza pe tine viata ei privata?"
De data asta incearca sa nu mai tragi de timp si sa nu mai schimbi subiectul.
Si prezinta-mi si link-ul de unde ai luat acel articol.
Cred ca amandoua.Si daca nu esti convins citeste frate in Biblie si nu ne mai pune intrebari stupide.
"Orice om faptele şi preferinţele căruia nu au nicio treabă cu tine şi nu încalcă drepturile şi libertăţile celorlalţi. "
Daca acestia enumerati de tine stau undeva IZOLATI sigur nu ma vor afecta DAR atata timp cat traiesc, mananca, respira, mai se si exprima langa mine, eu sunt afectat de faptele si activitatile LOR.
Atata timp cat actiunile mele sunt INCADRATE in comportamentul civic NORMAL de la inceputul omenirii iar ale celor enumerati intr-un mod deviant cu influente MAJORE in societate, este evident ca trebuie sa existe o solutie pentru ca cei usor influentabili sa nu fie afectati. Daca pentru hoti si criminal sunt inchisorile, pentru nebuni spitalele de psihiatrie de ce deviantii sexuali sa fie lasati liberi?
"atata timp cat traiesc, mananca, respira, mai se si exprima langa mine, eu sunt afectat de faptele si activitatile LOR."... uau. Tu si cei care gandesc ca tine sunteti un pericol pentru societate. Din cauza celor ca voi oamenii nu vor sta in pace.
La fel cum iti exprimi tu parerea, o voi face si eu acum : consider ca tu nu meriti sa ai anumite drepturi. O persoana ca tine nu merita sa fie libera sa faca anumite lucruri.
Daca eu ma bag in viata ta si daca adun un grup de oameni ca sa va interzicem tie si celor ca tine din drepturi, voi imediat incepeti sa urlat "dar vai, suntem persecutati, ce treaba ai tu cu viata noastra, nu te baga" si altele de genul DAR cand vine vorba de altii, cu nesimtire tu iti permiti sa te bagi in vietile lor. Pe tine te-as tine IZOLAT de restul lumii deoarece nu meriti sa faci parte dintr-o societate. In lumea civilizata, rasismul, homofobia, discriminarile si altele de genul nu au ce sa caute iar persoanele ca tine nu merita sa faca parte dintr-o societate.
Stii ce e si mai interesant? Ca exact aceleasi argumente pe care le aduci tu acum au fost aduse in trecut pentru negrii si pentru casatoriile gen negru+alb, galben+alb, etc. Consideri ca si asa ceva "ie naspa"? Si negrii / galbenii trebuie sa stea izolati de tine (tu fiind albul, rasa clar superioara)?
Ba mai mult de atat, acea incadrare de care vorbesti tu a fost facuta tot de homofobi. Si ca sa iti imbunatatesti "cultura din generala", nu toate societatile aveau acea incadrare. E de preferat sa stii macar chestiile de baza din istorie inainte sa mai faci asemenea afirmatii.
Stii ce a zis semizeul tau? Iubeste-ti aproapele CA PE TINE INSUTI. Stii macar la ce se refera acel pasaj?
Asa te respecti tu cum ii respecti si pe altii? Daca da, si daca tu nu dai 2 bani pe tine, daca te consideri o mizerie ce trebuie sa stea izolata de lume, e fix problema ta dar asta nu iti da dreptul sa te bagi in vietile altora. Ai impresia ca semizeul tau vrea sa discriminezi si sa urasti? Daca raiul e plin de oameni ca tine, atunci zeul tau are o problema grava.
Ei nu accepta pentru ca nu este natural si ca nu la permite religia..deci ambele. Fundita?
"Tu si cei care gandesc ca tine sunteti un pericol pentru societate. Din cauza celor ca voi oamenii nu vor sta in pace."
Ce tare esti, uiti un singur lucru tu pui semnul de egalitate intre fapte si pareri. Daca un mod de gandire a ajuns un asa mod periculos de existenta atunci ce ce INFAPTUIESC, cum or mai fi? Evident, pe tine te deranjaza condamnarea pe care o face Dumnezeu acestor categori de pacate, nu parerea mea.
Dumnezeu (nu semizeu cum "intelege" mintea ta) a spus ceea ce a spus privind iubirea DAR ai uitat sa adaugi si completarea; DACA SE INDEPARTEAZA de faptele lor SCARBOASE dovedite prin distrugerea (istorica) a Sodomei si Gomorei si prin LEGEA Morala dupa care sunt facute TOATE legile omenesti. Dumnezeu nu doreste ACUZAREA individului DAR doreste cu INSISTENTA acuzarea FAPTEI, a pacatului. Faptul ca tu, un homosexual (in gandire) nu dai doi bani pe mine nu ma face sa "aleg" aceiasi optiune in dreptul tau, pe mine ma intereseaza ca tu sa parasesti inclinatile gresite pentru binele tau.
"Daca acestia enumerati de tine stau undeva IZOLATI sigur nu ma vor afecta DAR atata timp cat traiesc, mananca, respira, mai se si exprima langa mine, eu sunt afectat de faptele si activitatile LOR."
Cine te crezi ca să interzici oamenilor să trăiască, mănânce, respire?
Băi, sensibilosule arogant deranjat de existenţa celorlalţi, vrei, nu vrei, şi ei au drepturi (începând cu dreptul la viaţă). Nu eşti tu buricul Pământului ca să încalci drepturile celorlalţi, când şi cum îţi vine.
"Daca pentru hoti si criminal sunt inchisorile, pentru nebuni spitalele de psihiatrie de ce deviantii sexuali sa fie lasati liberi?"
Tu compari oamenii cu alte orientări sexuale cu criminalii? Gândeşti?
Eşti un pericol public, Dan, chiar eşti. Şi mai degrabă cei ca tine ar merita excluşi din societate, ca să nu-şi pună ideile bolnave în practică (cum a făcut-o Hitler).
Ţi-ar plăcea să am dreptul să-ţi încalc drepturile şi să vreau să o fac? Bănuiesc că nu. Atunci tu de ce încalci drepturile celorlalţi şi discriminezi grosolan, ...creştinule "iubitor"?
Nu o sa ma obosesc iar sa comentez toate absurditatile mentionate de tine, trec direct la partea interesanta :
"distrugerea (istorica) a Sodomei si Gomorei "... prezinta dovezile ce tin de Sodoma si Gomora.
„Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în ape supt pămînt. Să nu te închini înaintea lor, şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sînt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc fărădelegea părinţilor în copii pînă la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc; şi Mă îndur pînă la al miilea neam de ceice Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele"
Acest verset va spune sa nu va rugati si inchinati la chip cioplit, infatisari(icoane) si totusi o faceti, scumpa doamna.Majoritatea credinciosilor cred in Biblie, dar nu au habar ce e cu ea, nici macar insasi Biserica Ortodoxa Romana, atat timp cat vinde icoane, calendare cu imagini etc.Ati cam ramas in urma.Suntem in 2014 de acum! Daca un fiu/fiica de a voastra va spune ca e homosexual/lezbica, dumneavoastra ce faceti? Dupa mine va raman 2 bosibilitati.Ori ii ucideti, ori va sinucideti pentru ca nu sunteti in stare sa acceptati realitatea faptelor.
Buna seara! Dar nu eu am postat aceasta intrebare, ci doar am comentat, nu ati fost atent. Din partea mea sa faca ceea ce vor, fiecare are responsabilitate de sine. Eu sustin punctul de vedere biblic. Azi, prin jertfa de rascumparare a lui Isus avem posibilitatea sa primim iertare de la Dumnezeu chiar si pentru pacatele grave, cu conditia sa ne caim sincer. Daca bineinteles ne intereseaza punctul de vedere a lui Dumnezeu, in orce aspect al vietii noastre. Numai bine.
Sa ne bagam pe domeniul,, gay,,:
Doi baieti fac dragoste. Fara uter, cum ar continua specia?
Lafel si la fete.
Daca nu exista spermatozoizi, cum se va perpetua specia?
E logic ca am muri si rasa umana s-ar evapora.
Dar stiti cum e. FIECARE FACE CE VREA Imi e indiferent ce vor altii si ce fac.
Intreaba-i pe popi, că cei mai multi homalăi ii gasesti in aceasta institutie politico-religioasa :crestinismul!
"Eşti un pericol public, Dan, chiar eşti."
Da, pentru deviantii sexuali care NU VOR sa se lase de "practicile" lor si tot o "scalda" cu drepturi si egalitati fara dorinta de indreptare sunt unul care le v-a aduce aminte ca se pot lasa de pacatele lor si deveni oameni normali.
"Tu compari oamenii cu alte orientări sexuale cu criminalii? "
Tu, nu? Pai atunci de unde discutia asta?
"Cine te crezi ca să interzici oamenilor să trăiască, mănânce, respire? "
Unde ai vazut tu ca am facut eu asa ceva?
Eşti jalnic şi incurabil, dan. E ca şi cum aş vorbi cu pereţii.
Noroc că nu toţi sunt atât de "normali" ca tine.
Rămâi în lumea ta şi nu polua restul!
Vezi-ţi de "normalitatea" ta!
http://youtu.be/udR0KBCbs6U
"Eşti jalnic şi incurabil, dan. E ca şi cum aş vorbi cu pereţii."
Cum doreste domnia ta.
"http://youtu.be/udR0KBCbs6U"
? P.S. Nu servesc "raspunsuri" vizuale, prefer cele scrise.
"Vezi-ţi de "normalitatea" ta!"
Multumesc, la fel.
Incearca sa vorbesti cat se poate de respectuos sau cel putin civilizat. Poti sa transmiti "mesajul tau" adresat mie, parintilor tai care au creiat un asa "produs". Oricum, este evident pentru toata lumea "suferinta ta" in care te complaci. "Motivarea" unui viciu a devenit pentru tine o lupta a existentei, in ce hal poate aduce Satana un om.
Nu stiu sa raspund la aceasta intrebare pentru ca sunt ateista de credinta dar precizez ca sunt si eu impotriva poponarilor si a lesbienelor care sunt dezechilibrati mintali si ar trebui internati in sanatorii pentru a fi vindecati