Da, si am vazut ca erau evanghelisti. Eu cred ca "Iehova" a dorit sa-i prajeasca de vii ca sa le simta mirosul din cer. A vazut ca nimeni nu mai sacrifica nimic pentru el, asa ca si-a aranjat el un mic sacrificiu. Ii era dor si lui, sa-l intelegem.
Ti-am mai dat explicatia de ce permite Dumnezeu suferinta, dar se vede ca degeaba :)) http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102005141
Sau poate preferi in rusa sau belorusa? :)
"Sau poate preferi in rusa sau belorusa? "
Daca ti-as scrie mesajele in rusa ai deveni de maine ateu? Sau pur si simplu ai cauta ceva convingator?
Am fost ateu, nu ma intorc la ce am aruncat.
"Am fost crestin, nu ma intorc la ce am aruncat." dar nu e de faptul ca textele nu-s in chineza, latina sau limbajul C# (limbaj de programare), ci doar ca raspunsul nu raspunde, asta-i toata problema lui!
Sau ca raspunsul nu-ti convine
Nu poti sa-i multumesti pe toti
Ai dreptate, gata m-ai "prins". Ai vazut ca NU raspunde la intrebare? Vad ca tu ai comentat ca am pus intrebarea, dar nu ai comentat ca am zis ca NU a raspuns.
Vad ca ai o citire foarte selectiva. "Sa nu fie deochi"!
Mie-mi pare ca raspunde. Aratand cauza suferintei si de ce o permite Dumnezeu devine clar ca afirmatia "Crestinii spun la problema suferintei ca orice eveniment nedorit are un plan." e gresita si in acest caz e vorba de timp si imprejurari. [tu chiar vrei mura-n gura
Inteleg ironia sau sarcasmul. E chiar binevenit!
Te mai astept pe aici! Intr-adevar, cred ca e referinta la ce zicea Sam Harris (sau Epicur): "Daca Dumnezeu vede fie nu vrea fie nu poate face nimic..." te las pe tine sa alegi "planul"
Poate Dumnezeu vede, poate, si totusi nu face nimic...
Intrebarea este : de ce nu actioneaza?
Rizztheseballs6969 întreabă: