| navarre a întrebat:

Crestinii spun lucruri traznite!?
http://www.youtube.com/watch?v=D4koaj3w_XA&feature=youtu .be

36 răspunsuri:
| adisuper a răspuns:

Leşin de râs, ţărani inculţi, nu toţi sunt aşa... laughing

| EmaS a răspuns:

Acestia sunt crestini doar cu numele!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| YourFrinedlyNeighborhoodAtheistman a răspuns:

Mare e grădina zoologică...

| EmaS a răspuns (pentru navarre):

Eu sunt crestina nu pentru ca m-au convins altii, ci pentru ca am cautat, am cercetat, am experimentat si m-am convins ca exista Dumnezeu, poarta de grija si raspunde la rugaciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ceva stiintific nu-i intreaba nimeni? nu de alta dar e usor sa te dai smecher si mare stiutor in fata unor neica nimeni, oameni simpli.nu or fi stiind ei cine a scris biblia fiindca nici nu au citit-o.asta nu ii face nici mai rai nuci mai prosti, fiindca nici unul nu v-ati dus sa le cresteti copi si sa-i invatati sa traiasca pana la intrebarea respectiva.adi super? razand crezi ca esti mai destept decat ei? ma faci sa zambesc amar.

| TrentonChase a răspuns (pentru EmaS):

Ca si majoritatea de fapt...

Eu nu sunt o crestina care merge la biserica ca sa fie in randul lumii! Eu am fost transformata de Duhul lui Dumnezeu dintr-o pacatoasa intr-un copil al lui Dumnezeu.

| TrentonChase a răspuns (pentru EmaS):

"Eu sunt crestina nu pentru ca m-au convins altii, ci pentru ca am cautat, am cercetat, am experimentat si m-am convins ca exista Dumnezeu, poarta de grija si raspunde la rugaciuni."

Foarte frumos...fiecare are dreptul sa faca ce vrea, e viata noastra deci singurii care decidem asupra ei suntem noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navarre? nu esti departe nici tu de ceia ce spui.esti in rand cu lumea.nu cu lumea crestina.cu lumea ta care este de groaza.stiu fiindca si eu traiesc in ea.lumea crestina traieste cu o speranta in mai bine.dar cea laica navarre sa -mi fie cu iertare, mai rea de atat va fi, dar mai buna niciodata.asculta-ma bine fiindca stii ca e adevarat infiderent ca innoti in bani sa esti simplu ca taranii aceia prosti cum ii numesc unii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul cui? navarre? al cui adevar?

La pocaiti nu exista ritualuri.Chiar daca nu ar exista biserica si pastori, eu tot as trai dupa principiile lui Dumnezeu si as avea o relatie personala cu El prin rugaciune si as umbla in fapte bune.

| EmaS a răspuns:

Sa spunem si noi ca Habacuc:,, Căci, chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule, şi nu vor mai fi boi în grajduri,
18 eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele!,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate navarre. Dumnezeu a spus; EU SANT CEL CE SANT.deci este adevarat si este singurul si absolut.de ce? fiindca fiul sau l-a marturisit si a spus; EU SANT ADEVARUL, calea si viata.cine m-a vazut pe mine, a vazut pe tatal.

Da-mi exemple de ritualuri care se practica la noi!

| YourFrinedlyNeighborhoodAtheistman a răspuns:

Ateii nu-s o altă specie. Suntem toţi oameni.
Eşti un teribilist, un fanatic, un huligan al religiei tale.
Eşti o ruşine pentru religia ta! Crezi că ajungi în Rai dacă huleşti în stânga şi-n dreapta pe fraţii şi surorile tale?

Tocmai ti-am raspuns ca daca nimic nu ar mai fi, eu tot as ramane cu Dumnezeu, pentru ca El locuieste in mine!

Aceste exemple ni le-a lasat Domnul Isus, dar nu prin ele primim mantuirea.Mantuirea am primit-o in dar de la Domnul Isus.

Ca sa cresc si sa ma zidesc spiritual.