Lasa-ma sa vad daca am inteles: Dumnezeu e budist, noi L-am creat, oamenii fara minte au scris Biblia? N-am auzit multe prostii mai mari decat asta pana acum, crede-ma.
Eu iti zic doar asa: tine minte acest raspuns si la fel sa-I spui si lui Dumnezeu la Judecata, da? Poate functioneaza si, de dragul tau, mai creeaza lumea o data pentru a-ti da ocazia sa crezi si sa spui aceleasi tampenii.
Omule, faci ateii de ras.Nu mai posta orice prostie ce iti vine in minte.Asta e argumentul tau contra religiei? Sa sti ca nu difera foarte mult de argumentul crestinului impotriva ateismului.Ideea sustinuta de tine(D-zeu nu exista) este corecta, dar ai nevoie de argumente solide, greu de combatutPentru inceput ai putea sa pui un crestin sa iti defineasca D-zeu.
Ce sa mai zicem?! dar am o curiozitate.ai ajuns la concluzia asta privind la bec?
Tot ateii stiu adevarul despre asa-zisul "dumnezeu"
Dei:Se presupune ca d-zeu a creat totul din nimic da? ok am inteles dar nimic nu se poate creea din nimic si mai am o intrebare : Daca d-zeu a creat totul el de unde a aparut?
Noi, crestinii nu avem nimic de pierdut ca ne rugam la Dumnezeu sau credem in el, in schimb voi ateii veti avea daca intr-adevar exista Dumnezeu(ceea ce e adevarat).
Daca nu exista ai pierdut o viata crezand in povesti
Ia in calcul si retorica : ateii nu au nimic de pierdut daca nu se roaga la idoli, in schimb crestinii isi pierd libertatea si traiesc toata viata cu frica, ratandu-si sansa sa descopere ce fiinta minunata exista in ei.
Daca incepi asa, sfarsitul tau va fi o mare pedeapsa! In primul rand, Satana nu sta, a scos si va scoate cele mai mari si mai spurcate minciuni pe care multi oameni le cred, dar sa stiti un singur lucru ca Dumnezeu, ISUS Hristos si Duhul Sfant sunt dinainte de crearea pamantului, si El, Tatal a creat Pamantul prin intelepciunea Sa care nu o poti compara cu nici o alta intelepciune! Daca tu crezi ca Biblia a fost creata de oameni fara minte, te inseli amarnic, Biblia a fost insuflata de Duhul Sfant si a fost scrisa de Apostoli, ca noi toti sa avem parte de Cuvantul lui Dumnezeu care este cel mai mare adevar care a fost oferit oamenilor. ISUS HRISTOS nu este un budist, astea toate sunt inventate de niste satanisti. Nu va pot spune decat sa va vedeti de treaba voastra si de credinta pe care o are fiecare, iar cei care credeti toate prostiile si toate minciunile, veti ajunge ca la sfarsit sa suportati o pedeapsa foarte mare!
DeProfundis99 întreabă: