Da-mi voie sa iti luminez mintea zapacita si sa iti spun ca era de fapt o aglomerare de diverse substante care a explodat. In urma exploziei au aparut elemenele primordiale apoi cele doua gaze si mai apoi corpurile ceresti.
Stii, eu nu prea cred in coincidente; hai, una-doua treaca -mearga. Dar teoria asta a big-bang-ului, cu crearea lumii atat de complexe, de perfecte (cata complexitate si perfectiune este intr-o singura celula!) si ale carei elemente functioneaza intr-o stransa legatura si unitate unele cu altele dintr-o simpla intamplare (dim nenumarate alte "simple intamplari", de fapt) mi se pare pur si simplu neverosimila. Cate coincidente iti trebuie ca sa ajungem la lumea asa cum este in ziua de azi? Chit ca se zice ca s-au petrecut in decurs de milioane de ani. Apoi, Viata nu poate aparea din neviata. Iti trebuie mai multa credinta ca sa adopti teoria big bang-ului si evolutionismul decat pe cea creationista. http://www.box.net/shared/evksmgm1nb;
Omule, faci ateii de ras.Nu mai posta orice prostie ce iti vine in minte.Asta e argumentul tau contra religiei? Sa sti ca nu difera foarte mult de argumentul crestinului impotriva ateismului.Ideea sustinuta de tine(D-zeu nu exista) este corecta, dar ai nevoie de argumente solide, greu de combatutPentru inceput ai putea sa pui un crestin sa iti defineasca D-zeu.
recedaniel3 întreabă: