| gorlan a întrebat:

Crestinilor a venit timpul sa aflati adevarul (nu este o intrebare ci un raspuns) :
1. Iisus Hristos a fost un budist de aceea a rezistat asa mult pe cruce si toti au zis ca e messia sau nu stiu cine si de atunci se numeroteaza anii altfel.
2. Noi l-am creat pe dumnezeu, pentru ca daca nu am fi pomenit de el, chiar nu stia nimeni de el.
3. Biblia a fost scrisa de oameni (fara minte cred eu) care nu aveau ce face!
Vreau sa va vad ce mai ziceti acum!
p. s : sa verificat mormantul lui Iisus Hristos si el a fost un budist!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
37 răspunsuri:
| Laura46 a răspuns (pentru gorlan):

Dar nu ti-am cerut ajutorul.Eu raman cu ideea mea si tu cu a ta. daca un om nu vrea s acreada, nu ai cum sa il convingi pana la proba contrarie.Nu are sens sa ma contrazic cu tine la nesfarsit.La atei totul e stiinta. Daca tu consideri ca te tragi din maimuta...eu nu

| vreau1alint a răspuns (pentru gorlan):

Dar de unde a aparut big bang-ul geniule?

| vreau1alint a răspuns (pentru gorlan):

Da-mi voie sa iti luminez mintea zapacita si sa iti spun ca era de fapt o aglomerare de diverse substante care a explodat. In urma exploziei au aparut elemenele primordiale apoi cele doua gaze si mai apoi corpurile ceresti.

| KlaraWeiss a răspuns (pentru gorlan):

Stii, eu nu prea cred in coincidente; hai, una-doua treaca -mearga. Dar teoria asta a big-bang-ului, cu crearea lumii atat de complexe, de perfecte (cata complexitate si perfectiune este intr-o singura celula!) si ale carei elemente functioneaza intr-o stransa legatura si unitate unele cu altele dintr-o simpla intamplare (dim nenumarate alte "simple intamplari", de fapt) mi se pare pur si simplu neverosimila. Cate coincidente iti trebuie ca sa ajungem la lumea asa cum este in ziua de azi? Chit ca se zice ca s-au petrecut in decurs de milioane de ani. Apoi, Viata nu poate aparea din neviata. Iti trebuie mai multa credinta ca sa adopti teoria big bang-ului si evolutionismul decat pe cea creationista. http://www.box.net/shared/evksmgm1nb;

| Rapplex a răspuns:

Omule, faci ateii de ras.Nu mai posta orice prostie ce iti vine in minte.Asta e argumentul tau contra religiei? Sa sti ca nu difera foarte mult de argumentul crestinului impotriva ateismului.Ideea sustinuta de tine(D-zeu nu exista) este corecta, dar ai nevoie de argumente solide, greu de combatutwinkingPentru inceput ai putea sa pui un crestin sa iti defineasca D-zeu.