| Norvegianul a întrebat:

Crestinilor, atunci cand o sa ajungeti in Rai, ce-o sa faceti?

33 răspunsuri:
| 1Mihai1 a răspuns:

Tu ce crezi că putem face?

| danay72 a răspuns:

Ce spune Biblia ca se va face in paradisul pamantesc.Isaia65:20-25.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci nu o sa mai faca fiecare ce vrea oti o sa facem un singur lucru : o sa Il laudam pe Dumnezeu :X

| Apokales a răspuns:

Il intreb pe Dumnezeu daca a inventat internetul sa ma joc cu baietii Counter-Strike in retea.

| Silviuloan a răspuns:

Pai in primul rand daca voi ajunge acolo vreau sa cunosc toti sfintii, ingerii si pe Maica Domnului si pe Sf Treime rugandu-ma impreuna cu ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde în care rai. Rai uno rai due sau rai trebuie? Sau rte4.Normal te ai prins e vorba de televiziuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

O sa-l laudati pe veci? Suna cam plictisitor. Daca cineva se plictiseste sa-l mai laude si vrea sa faca altceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norvegianule? da tu ce o sa faci daca nu ajungi?

| danut a răspuns:

O, dar cate sunt de facut. In primul rand imi voi cunoaste Creatorul, cel ce a facut ca prin sacrificiul Sau sa pot avea acces la tot ce mi-a pregatit El. Apoi imi voi reintalni familia sau pe uni chiar ii voi vedea pentru prima oara. Imi voi reintalnii prietenii care sunt "la odihna". Imi voi face o casa noua care nu va fi distrusa de cutremure, furtuni sau alte nenorociri.
Imi voi dezvolta noi indeletniciri la care n-am avut accesul din diverse motive. Si un lucru la care sigur nu poti spera (daca mai pui asemenea intrebari) voi zbura prin cosmos (fara nave sau costume spatiale) si voi vizita TOATE lumile civilizate din univers si sigur imi voi face si prieteni pe acolo. Astea sunt doar cateva din cele ce se vor intampla cand voi ajunge acolo.

| DyNo a răspuns (pentru danut):

Viseaza baiete, viseaza...

| casablanca40 a răspuns (pentru danut):

Nu exista rai. omului ii este frica de necunoscut si cauta tot felul de solutii pentru asi redobandi increderea in sine. foarte bine ca lumea crede ca exista raiul, altfel ar fi iadul pe pamant.

| danut a răspuns (pentru casablanca40):

Fiecare cu opinia lui.

| Kaleo a răspuns:

Stii unde e Norvegia? happy

| EmaS a răspuns:

Dar tu, daca o sa ajungi in iad, ce o sa te faci?!

anonim_4396

Da pe veci! si acolo nu exista plictiseala... nu e ca pe pamant.De fapt, daca tie ti se pare mai interesant sa arzi in Iad atunci gandes-te de pe acum la "plictiseala ' din Cer!

anonim_4396

Si ce se intampla cu cei care nu mai vor sa se inchine? Daca vor altceva?

| Norvegianul explică (pentru anonim_4396):

O sa putrezesc in pamant probabil.

| Norvegianul explică (pentru EmaS):

O sa preiau conducerea devil Glumesc. Nu cred in asa ceva.

| EmaS a răspuns (pentru Norvegianul):

Daca tu nu crezi sa stii ca nu schimba cu nimic realitatea.

| dariusbocos a răspuns (pentru Apokales):

Idem

anonim_4396

Poi acolo nu vor mai fi oameni nesiguri pe ei, cei care au asteptat de pe pamant vesnicia unde stiau ce vor face au ales ei singuri calea asta, deci nu voe exista oameni care nu o sa mai vrea sa se inchine. Si daca ar fi ei vor fi coborati din Rai in Iad (dar nu o sa fie asa ceva pentru ca Dumnezeu nu face schimburi de astea, ce alege El ales ramane ).

anonim_4396

"Si daca ar fi ei vor fi coborati din Rai in Iad"... vor fi trimisi in iad pentru simplul motiv ca nu mai vor sa se inchine? Ca vor o pauza? Ce zeu malefic, egoist si imatur ai.

| EmaS a răspuns:

O sa ne bucuram si sa ne veselim.Vom sta la masa cu Avraam, Isaac si Iacov.

anonim_4396

1. Am zis DACA, desi in Rai "daca" nu exista!
2. Am o intrebare : Tu crezi in Dumnezeu?
3. Cu ce tupeu indraznesti sa vorbesti asa despre Cel care te-a creeat, Cel care te tine in viata, Cel care ti-a dat tot ce ai, Cel care a murit pentru tine, Cel care te-a ocrotit, te-a pazit etc, dinainte sa stii tu de lumea asta? Nu e un "zeu" aia nu aud nu vorbesc nu fac nimic, e DUMNEZEU da?! ai face bine sa-I ceri iertare cat mai repede :-|.

anonim_4396

1 - In rai mai ai liberul arbitru sau nu?
2 - Nu.
3 - Am tot dreptul sa-i contest judecata sau comportamentul, la fel si tu. El este un zeu fie ca iti place fie ca nu. Nici al tau nu vorbeste si nu face nimic. Este doar in imaginatia ta.

anonim_4396

Ok deci nu crezi. Bun, sa deduc ca toata viata ta o sa umbli in pacat, fara constiinta, etc. Dar la Judecata cand o sa aflii cu adevarat ca a existat un Dumnezeu nu o sa plangi pentru viata ta si pentru ca nu ai trait-o asa cum ar fi trebuit. De ce sa nu fim siguri de la inceput? Daca nu exista nu ai pierdut nimic ca ai trait dupa voia lui Dumnezeu, dar Daca exista? Atuci ai pierdut totul! si crede-ma o VESNICIE inseamna foarte mult timp (adica fara capat) in care o sa stai in Iad unde " e plansul si scrasnirea dintilor ". Daca totusi exista? Atunci ce o sa mai faci? si daca vrei cauta poezia Judecata pe google si citeste-o, poate o sa intelegi mai bine. Daca la noapte mori sufletul tau unde merge?
aaaaa si asta nu stiu daca o sa am liber arbitru.
si DUMNEZEUL meu vorbeste si vad practic cu proprii mei ochi cum face totul pentru mine in tot ceea ce fac ( ma ajuta in problemele pe cere i le spun, ma ocroteste, etc etc )

anonim_4396

Deja m-am saturat de pariul lui pascal. Deci... folosind pariul lui pascal, realizezi ca si tu risti sa ajungi intr-un loc poate mult mai oribil decat iadul crestin daca ai gresit zeul? De fiecare data cand tu incerci sa-i convingi pe oameni sa-l urmeze pe al tau, adevaratul zeu devin din ce in ce mai suparat pe tine. In al 2-lea rand, tu crezi de frica in dumnezeu? Crezi de frica "sa nu pierzi totul"? Ai impresia ca el nu stie asta? Crezi ca nu stie ca tu nu-l urmezi de buna voie, nu-l urmezi ca-l iubesti ci il urmezi de frica? Daca zeul tau se multumeste cu asa ceva sau chiar vrea sa fie urmat de frica, nu mersi. Cat despre dupa ce mor, daca chiar exista un zeu, nu vad de ce i-ar pasa ce alegeri fac, daca ma inchin sau nu lui atata timp cat fac lucruri bune si nu-i deranjez pe altii. Daca pentru zeul tau conteaza mai mult sa-i fi sclav decat sa fi bun, nu mersi. Keep your god.

anonim_4396

Fi sigur/a ca il pastrez! Cat despre frica eu nu il urmez ca mi-e frica si apropo frica de Dumnezeu nu consta in a tremura ca nu ajungi in Rai, El stie totul si nu se multumeste cu frica. Biblia zice ca "oamenii fricosi nu vor intra cu nici un chip in Rai " deci... nu il urmez ca mi-e frica : pur si simplu prin asta vreau sa Il cunosc mai mult si vreau sa Ii multumesc pentru tot ce a facut, ce face si ce va face pentru mine. ok chiar nu incercam sa te schimb, doar ca m-ai socat cand ai zis ca nu crezi in Dumnezeu. Sa ai o viata faina!

anonim_4396

De ce te-am socat?

anonim_4396

Pentru ca mi se para extrem de absurd sa nu crezi in Dumnezeu. El te-a creeat tot El ti-a dat viata - daca nu in EL atunci in cine sa cred?