Intr-adevar, nu se știe dacă tâmplarul mistic vorbea aramaica sau limba română.
Conform crezului meu si a religiei mele Isus nu a fost rastignit. Dar dupa crezul crestinilor care spun ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu ar trebui s-a stie sigur fara loc de contraziceri, insa dupa ce scrie in Biblie cred ca puteti concluziona si singuri. Iata:
Luca 23:46:,, Isus a strigat cu glas tare: "Tata, in mainile Tale Imi incredintez duhul!" Si, cand a zis aceste vorbe, Si-a dat duhul.,,
Ioan 19:30:,, Cand a luat Isus otetul, a zis: "S-a ispravit!" Apoi Si-a plecat capul si Si-a dat duhul.,,
Marcu 15:34-37:,,Si, in ceasul al noualea, Isus a strigat cu glas tare: "Eloi, Eloi, lama sabactani", care talmacit inseamna: "Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit?" - Unii din cei ce stateau acolo, cand L-au auzit, ziceau: "Iata, cheama pe Ilie!" - Si unul din ei a alergat de a umplut un burete cu otet, l-a pus intr-o trestie si I-a dat s-a bea, zicand: "Lasati s-a vedem daca va veni Ilie s-a-L coboare de pe cruce!" - Dar Isus a scos un strigat tare si Si-a dat duhul.
Noi, musulmanii, credem că Isus (Pacea fie asupra sa!)
a fost unul dintre cei mai măreți Mesageri ai lui Dumnezeu, că el este Hristosul, că a fost născut în mod miraculos - fără intervenția unui bărbat, și că a înviat morţii și i-a vindecat pe leproși și pe cel născut orb cu Voia lui Dumnezeu. De fapt, niciun musulman nu este musulman dacă nu crede în Isus (Pacea fie asupra sa!)!
După cum spun Evanghelistii, Iisus a strigat mai întâi "Eli, Eli, lama sabachtani?", iar apoi soldații i-au întins buretele cu oțet, iar Iisus a strigat "Savarsitu-sa"
Niciunul dintre cei 4 Evangheliști nu spune că ultimele cuvinte ale lui Iisus ar fi fost Eli Eli lama sabachtani, ci spun că au fost " Părinte, în Mâinile Tale îmi încredințez Duhul " si "Savarsitu-sa"
Mai gandeste-te si citeste Scriptura ta daca esti intru dreptate si nu dezinforma lumea. Iata cele relatate de,, evanghelisti,,. Luca 23:46:,, Isus a strigat cu glas tare: "Tata, in mainile Tale Imi incredintez duhul!" Si, cand a zis aceste vorbe, Si-a dat duhul.,,
Ioan 19:30:,, Cand a luat Isus otetul, a zis: "S-a ispravit!" Apoi Si-a plecat capul si Si-a dat duhul.,,
Marcu 15:34-37:,,Si, in ceasul al noualea, Isus a strigat cu glas tare: "Eloi, Eloi, lama sabactani", care talmacit inseamna: "Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit?" - Unii din cei ce stateau acolo, cand L-au auzit, ziceau: "Iata, cheama pe Ilie!" - Si unul din ei a alergat de a umplut un burete cu otet, l-a pus intr-o trestie si I-a dat s-a bea, zicand: "Lasati s-a vedem daca va veni Ilie s-a-L coboare de pe cruce!" - Dar Isus a scos un strigat tare si Si-a dat duhul.
Eu imi sustin mereu afirmatiile cu versete. Asa ca iti spun inca o data, nu mai mintii si dezinforma daca totusi ai frica de Dumnezeu.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: