Dar ce pedeapsa mai mare poate fi decât sa nu mai trăiești, exiști? Biblia îl prezintă pe Dumnezeu ca fiind iubitor. Un tata iubitor, oricât de rău ar fi fiul lui, nu l- ar chinui veșnic. De fapt, Ieremia 7:31 arata clar ca Iehova nu era de acord cu chinuirea oamenilor în foc.Iar acest lucru îl prezintă Biblia, așa cum ai văzut. Apoi, când Adam a păcătuit, nu i-a zis ca merge în iad, ci în țărână. Geneza3:19.Dar,din nefericire, mulți nu înțeleg limbajul figurativ al Bibliei și îl transforma pe Dumnezeu, dintr-o persoană iubitoare, intr-un tiran crud. Dar El nu e asa.Satan vrea ca oamenii să creadă acest lucru despre Dumnezeu.
Nu, dumnezeul tau mi se pare nedrept si incorect. Oare un credincios e asemenea unui necredincios? Daca o persoana nu ar vrea invierea si si-ar traii aceasta viata dupa propriile reguli ce ar avea de pierdut? Nimic, la o adica tot moare, e inconstienta deci nu mai stie nimic si nu va raspunde pentru faptele sale de pe pamant nu? Iar in cazul credinciosilor acestia s-au pocait pe pamant ca sa primeasca viata vasnica si sa castige ce? Nu are nici logica nici sens ce spui tu, nu stiu cine ar putea accepta asa ceva ca si doctrina si sa se si converteasca la aceasta religie, pe bune.
Faptul a a avea viata veșnică este cel mai mare câștig. Apoi, moartea pentru totdeauna pentru cei care nu se căiesc este cea mai clara dovada de pedeapsă. Eu ma bucur ca pot sluji unui Dumnezeu atât de bun și de drept, în același timp. Nu e crud, ci iubitor fata de toți oamenii. Această îl face unic pe Iehova.
Ceea ce spune @danay nu poate fi adevarat deoarece Dumnezeu NU şi-a propus in bunatatea lui să distrugă, să nimicească vreun suflet! Toate sufletele sunt vesnice!
Un suflet nu poate fi ucis, dar in schimb un suflet se poate compromite singur prin neimplinire, prin esec...
Pierderea mantuirii si colaborarea cu demonii este cel mai mare esec al libertatii omului.
În primul rând, Dumnezeu este Iubire şi a creat totul pentru VEŞNICIE. Sufletele sunt vesnice. Noi avem privilegiul dar şi responsabilitatea de a ne "configura" şi alege starea acelei veşnicii. Nimeni altcineva în locul nostru.
DeProfundis99 întreabă: