Ai naibii spiridusii astia ai vostri, alta treaba n-au decat sa evalueze cat de bine sunt pupati in fund... Ca de fapt despre asta e vorba...
Corect, Profet. Și mai presus de asta, Dumnezeu întrupat.
Tu zici că nu există și nici nu ai dovezi pentru afirmația ta. Eu ȘTIU că există, întrucât Biblia este adevărată și am experimentat prea multe lucruri ca să nu cred Isus Hristos ca Dumnezeu. Chiar demonii fug de acest Nume, Hristos.
O intrebare incompleta, daca ajungeti la judecata lui osiris ce?
Oh, cea cu aurul?
Asta este... o sa zic ca il admir si ca admir toata cultura Egiptului Antic si asta este, mai mult ce sa fac. Stau asa si vad ce o sa zica.
Apoi i-aș zice " Cam ciudat că mă judeci tu și nu Anubis. Nu trebuia să-mi cântărească Anubis inima să vadă de-i mai grea ca o pană?"
Alooooo nici tu nu ai dovexi ca exista zeul tau, nu stii ce inseamna o dovada, cum ar fi daca la tribunal sa r lua asta in considerare? Doamna Cristina aveti dovexi? Eu cred eu am experimentat am citic o carte, rad aia de tine, iti sparge unu casa ce faci? Te dai batuta sau spui eu cred ca un dragon i-a dat foc da am citi carti despre ei si am vazut, experimentat ba si vb cu ei
Demoni? Tu vezi demoni? Vb cu ei? Si ei cu tine? Sau de unde stii ca exista demoni de astia care fac ce vreau, uiti de iov totul se face cu voia lui dz tot el stie totul
Crestinismul e testat, mucenicii au murit pentru Adevar adica pentru Iisus Hristos tu ti ai da viata pentru ceva ce nu esti sigur? Si nu poti sa zici ca ei au gresit ca nu este 1 mucenic sau 2.
Iisus a existat dintotdeauna, e a doua presană a Treimii care a creat întreaga existență și aŕe autoritate și asupra tuturor demonilor care sunt îngeri răzvrătiți.
Toluk19 întreabă: