| RAY a întrebat:

Creștinilor de ce nu vreți sa muriți?
De ce va stresați cu viata asta in loc sa aveți parte de fericire veșnica?
Sa răspundă doar creștini, singurul scop creștinesc este viata veșnic, după cum o spune si Iisus, voi chiar sunteți convinși de credința voastră?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Dar eu vreau sa mor, chiar am incercat sa o grabesc pe doamna cu coasa, dar vad ca nu mai mor. Io si cu Iliescu, vorba aia.
Am incercat 2 supradoze, ani de vicii, chiar m-am si taiat la mana grav o data. La un moment dat m-am si saturat sa tot incerc sa-mi fac rau si am zis sa incerc si prostia asta cu Dumnezeu.
Si ce crezi, chiar a functionat.
Timp si sanatate mi-a dat Dumnezeu, Slava lui, dar tot fiolozofez si nu ajung nicaieri. Cred ca ai dreptate, ar trebui sa traim credinta, nu doar sa o predicam.
Crestinii sunt obsedati sa le faca morala altora si sa le scoata ochii, fara sa se cerceteze pe ei intai.
Si aici tot in Evanghelie avem raspuns ca este mare greseala.
De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu observi bârna din ochiul tău?
Din slabiciune, Tata. Iarta-ne ca suntem lupi in blanuri de oi.
Eu sunt convins de credinta mea, dar mai stiu un lucru.
Nu toti care spun Doamne Doamne, vor intra in imparatia Cerurilor. Trebuie fapte. Multe.

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Viata e un dar, Biblia soune sa ne bucuram totdeauna, sa nu ne fie frica de moarte dar nu sa o dorim. Creștinii își încredințează viata și momentul morții în mana Creatorului.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ce vrei sa ne sinucidem?

| RAY explică (pentru TamplaruAnisoara):

Acum serios de ce nu iti doresti sa ai parte de fericire vesnica?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Cine se sinucide nu are parte de viață veșnică. Și serios, că și Pavel zic și eu că mai e nevoie de mine pe TPU.

Ce parere ai despre martiri?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Că nu s-au șinucis.

Călugăriță sau voluntara?

| dany1988122 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Sa te iau altcumva. De ce te duci repede la doctor cand te imbolnavesti? Vrei sa scapi de boala data de Barbos?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Pentru ca intai trebuie sa trecem peste incercarile din viata asta ca asa dobandim Imparatia lui Dumnezeu

| Pocait01 a răspuns:

Sună a îndemn la sinucidere.

Excluzând răutatea din întrebare, ai răspuns în Cuvânt: Exod. 20:13; Ioan 13:34-35; Mat. 28:19-20; Efes. 2:10.

| Alex980078 a răspuns:

Eu nu sunt creștin și sunt de părere că religiile sunt forme de manipulare, omul își face sigur rău când intră în tot felul de secte cine stie de cine făcute. Viața noastră nu e banala, ne-am născut și am murit, însa evoluam din punct de vedere astral(nu știu dacă e un cuvânt potrivit) și ne facem singuri rău prin propriile noastre dorințe, egoism, mândrie etc... Religia creștină ne spune despre un anumit diavol, eu observ asta altfel, ca o forță care ne baga în confuzii. Mai pe scurt ca să nu evoluam la cunoașterea absolută. Atâta timp cât vor fi aceste bariere care nu știm din ce cauza sunt, pe care cel mai probabil tot noi le-am făcut...caci eu nu cred într-un creator anume din păcate, omul are multe stări pe care nu le pricepe. Nu ajunge nicăieri, iar cică asta ar fi din cauza lipsei credinței