| SaintOcea a întrebat:

Creştinilor sunteţi supăraţi pe mine sau alţi atei, agnostici, stanişti, etc?
happy
Hai nu vă supăraţi aşa.
It's just for fun.winking

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Noi trebuie sa fim iertatori sa fim buni si blanzi, sa ne asemanam cu Domnul Isus.Eu te-am iertat.

17 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Man, la ei nu-i pentru amuzament e o chestiune pentru enernitate sau... cazane.
La noi e cum e, ne mai distrăm, mai râdem... la ei dacă zici ceva greșit hopa sari în cazanhee hee

| Ecea a răspuns:

Ne pare rau.
Adevarul este ca ei chiar se ataca.

| aliceinchains a răspuns:

laughing Faină întrebare! Eu nu fac parte din prima categorie...da eu nu-s supărată, n-am nimic cu tine, dimpotrivă. big grin
Am o vagă impresie că Dănuța nu te place prea mult. laughing

| Bogdanux a răspuns:

Are careva sa-mi reproseze ceva, sa stranga din fese si sa scrie aici.

| 愛日本 a răspuns:

Nu e trebaba mea dacă sunteţi atei... dar după moarte unde veţi erge? şi mie chiar îmi parerău dacă mergeţi acolo în iad, dar daca nu crezi toateasteas nu are rost să-ţi explic. Voi credeţi în ştiinţă dar oentru a o mia oară ştiinţa s-a dovedit a fii o minciună cu partea religioasă, au zis că vine apocalipsa luni 26, dar văd că nu e niciunde şi nu e prima dată când zic asta, totul depinde de Dumnezeu sau cum ii ziceţi voi, totul depinde de planeta pământ de ştiinţă de bla bla. Pa Pa kiss

| ndc a răspuns (pentru 愛日本):

Necesit o sursa pentru a verifica afirmatia ta cum ca "stiinta" a prezis ca sfarsitul lumii ar fi trebuit sa fie ieri. Prin "stiinta" vreau sa zic cercetarile unor savanti cu reputatie buna, nu ideea unui idiot care locuieste in beciul casei parintilor si are prea mult timp liber.

Răspuns utilizator avertizat
| 愛日本 a răspuns (pentru SaintOcea):

laughing Păi dacă nu urmăreşti ştirile să vezi ce zice un ştiinţific nebun eu ce să-ţi fac, inca de câte ori l-a dat la PRO TV, Antena 1 etc. laughing

| Schnitzel a răspuns:

Eu nu-s suparata pe tine, dar cred ca ai nevoie de o viata. big grin

| Lace a răspuns:

La dânşii e ceva gen : Îmi iau jucăriile şi-am plecat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saint ocea? ma nu zic ca era un exemplu pentru mine cel despre care-ti voi spune acum.dar ma gandesc ca avea dreptate.caporalul alfred kalb din legiunea straina,luptand in batalionul disciplinar in razboi,in armata germana,jugandit de acestia la fagen, fiindca slujise intr-o armata straina, era convertit la islamism.si era credincios.dar daca un camarad de-al sau vorbea de rau sau in bataie de joc despre cele sfinte,infiderent despre ce religie era vorba, arunca bine cu cutitul, si in secunda unu ii si zbura pumnalul din teaca. odata i=a spus unuia dupa ce i-a infit pumnalul deasupra capului; mi s-a parut ca vad o veverita.bine ca nu iti tremura mana.altfel acum iti tremura constiinta.ma baieti. Dumnezeul oricui e sfant.maica domnului e sfanta, asa cum maicuta fiecaruia dintre voi e sfanta.voi credeti ca sfant e doar un cavant.pentru voi atei sau necredinciosi...poate.dar daca voi calcati tot ce au niste oameni sfant in picioare,ce vreti sa primiti inapoi? ba daca erati in tarile arabe, sa-mi fie cu iertare dar erati de mult fara partea superioara a corpului. uita-te la ecea; ei chiar se ataca.da.la religie.da. vorbiti cum vreti, unde vreti, dar nu va bateti joc de cele sfinte.este doar un sfat si o rugaminte.

| raymond96 a răspuns:

Yeah, i thought that I sold be satanaist, one time... bun, God didn't let me to do that. He found me, and saved me. Maybe its fun, but after you die what will happen? or, you think that satan helps you do something? thet, he gives you something? no, hi don't. he takes everything, if you aren't christian, the christians cannot be hurt cuz of their faith. the devel also has faith, but not biblic faith. that means he don't belive that you will heal, contrary, he believes you will be sick. so, if you want to have a good life here, on the erth, you should turn back to God. And yeah, you have free choice, if you want to tell me wHi do he let you be satanist, or other bad things happen. the bad things happens cuz of your choice, not cuz of God. I hope you understand... And belive me, the image that is shown you about the satan isn't real at all. also the image about the God, shown by many people on this world. He Loves everyone, the proof is that he gave his only child for us.

| raymond96 a răspuns (pentru SaintOcea):

Mda, am cateva gresel, intr-adevar...hee hee de ex sold- should bun- but din cauza ca m-am grabit si eram atent la mai multe lucruti... dar sper ca ai inteles ce am scrishee hee

Întrebări similare