Toti oamenii ajung sa-l cunoasca pe Dumnezeul Bibliei, dar ce fac e decizia lor personala, El se face cunoscut.Psalmi83:18
Nu putem avea pretentii sa ii convertim pe toti cand si ei tin de religia lor cum tin si crestinii, si cat timp si ei au aceeasi parere despre crestini pe care crestinii o au despre ei. Undeva in lume, pe un for islamic, cineva sigur pune aceeasi intrebare, doar cu actorii inversati: Ce facem cu restul pacatosilor, care nu cred in Islam?
Nici Dumnezeu nu-i obliga, dar vor sti cine e, care este numele sau, chiar daca nu se schimba. Ezechiel38:23
Asta spun si ei despre crestini. Fiecare il revendica pe Dumnezeu ca fiind doar al lor. Si nu uita, Vechiul Testament sta si la baza iudaismului si a Islamului.
Asa e, tocmai de aceea vor sti cine e Dumnezeul Vechiului Testament.
5 miliarde de oameni minim se duc direct in iad cu generatia asta. Daca mai adaugam si crestini care nu s-au "pocait vin 6 miliarde minim. Dumnezeu arde 6 din 7 miliarde de oameni la foc mic, dar ne iubeste.
Conform crestinismului(in V.T.) cei de alte religii ar trebui omorati, pentru ca pacatuiesc.
Toata lumea e pacatoasa, de aceea Iisus a coborit in trup si a murit pentru pacatele noastre, a inviat a treia zi, acum e la dreapta Tatalui.
1 Copilaşilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiţi. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihănit.
Tu nu intelegi intrebarea, ma refer exclusiv la acest aspect,
Si cum asa, pe ce fapt ma acuzi ca sunt si eu pacatos? Cine esti tu!
Dumnezeu spune ca toti sunt pacatosi, NU EU.
"Biblia spune ca toti sunt pacatosi"... asa si?
Servetelul meu spune ca nu toti oamenii sunt "pacatosi" si mai spune ca partea cu "pacatosi" in crestinism se aplica doar crestinilor. Servetelul mi-a fost dat de dragonul invizibil din camera mea care a participat la facerea universului. Ba mai mult, el a fost cu idea. Tot ce spune dragonul invizibil este corect deoarece el nu minte.
Nu sunt dragoni ba! Mi-a zis minotaurul divin care sta in beci.
Ai uitat sa termini afirmatia cu "si tot ce spune minotaurul este corect deoarece el nu minte"
Pai il cheama "Cel Care Nu Minte" - asta e numele lui, tragi cocluzia singur. Cand mor o sa primesc o suta de virgine Tanner Mayes.
DA! asa considera biserica si crestinismul. fi pe faza, crestinismul crede ca si ceilalti (adica cei care nu sant crestini) sant pacatosi.
In general toti cei care nu fac parte din o religie sunt pacatosi... deci da: restul de 4.9 sunt pacatosi pentru crestini, restul de 5.5 sunt eretici pentru islamici si etc... intelegi?
Zeul crestinilor e unul iubitor, bun si drept motiv pentru care, toti cei ce nu sunt crestini vor ajunge in iad. Nu ti se pare corect? E pe modelul "cine nu e cu mine, e impotriva mea".
Toti cei care au alti zei, alte "reguli", alte religii, conform crestinismului ajung in iad. Nu ti se pare asta "dovada absoluta" a iubirii lui dumnezeu?
Si sa vezi "distractie" la cei care nu au auzit de zeul crestin cand, dupa moarte se trezesc in iad.
Toti cei care nu sunt crestini ar trebui omorati, pentru ca DUMNEZEU adevarat isi pune samanta in fiecare dar numai cei care cred o sa ajunga sa aiba un copac din ea. Restul vor ajunge in iad si stiti ce se intampla acolo.
Ionică întreabă: