A mai fost pusa intrebarea, dar, ce-ai zis, un pic de redundanta nu strica...
Ei bine, dacă până şi în privinta lucrurilor materiale, finite şi limitate, este totuşi posibil a se găsi un numitor comun perfect pentru trei realitati, un "3 în 1" perfect, ATUNCI, CU ATÂT MAI MULT este LA DUMNEZEU posibil acest lucru!
Stimabile, rezultatele superioare, ca asa le numiti, nu pot exista in absenta celor inferioare. Matematica avansata este creata pe temelia matematicii de clasa a doua, nu scornita din burta.
Acel "L" comun este de fapt FIREA, NATURA divina comuna. Numitorul comun.
intelegerea acestui lucru nu tine de un calcul strict, matematic. Tocmai am aratat absurditatea unei astfel de pretentii matematice. Intelegerea (care oricum depaseste pertinenta si posibilitatile noastre rationale, lesne de inteles din ce cauza) tine mai mult de "PARTICIPAREA" fiecarei Persoane la Natura divina unica...
Ce fel de FIRE sau NATURA
poate avea Cel numit a fi CREATORUL TUTUROR (Fiul lui Dumnezeu)?
Iată pe Dumnezeu Fiul prezentat ca şi CREATOR:
Coloseni 1, 16. Pentru că ÎNTRU El (Dumnezeu Fiul - Hristos) AU FOST FĂCUTE TOATE, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El.
Coloseni 1, 17. EL (Hristos) ESTE MAI ÎNAINTE DECÂT TOATE ŞI TOATE PRIN EL SUNT AŞEZATE.
,, Eu si Tatăl meu una suntem" a spus-o chiar Fiul lui Dumnezeu.
Si din context se pare ca toti au inteles ca s-a recunoscut a fi una cu Dumnezeu!
Ioan 1, 3: „Toate prin El (Dumnezeu Fiul - Hristos) s-au făcut; şi FĂRĂ
EL NIMIC NU S-A FĂCUT DIN CE S-A FĂCUT."
Ioan 1, 4: „Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor."
Evrei 1, 1. După ce Dumnezeu odinioară, în multe rânduri şi în multe chipuri, a vorbit părinţilor noştri prin prooroci,
Evrei 1, 2. În zilele acestea mai de pe urmă ne-a grăit nouă prin Fiul, pe Care L-a pus moştenitor a toate şi PRIN CARE A FĂCUT ŞI VEACURILE;
Miheia (Mica) 5, 1: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar OBÂRŞIA LUI ESTE DINTRU ÎNCEPUT, DIN ZILELE VEŞNICIEI."
Fiul nu este o "creaţie"! Nimeni nu Îl poate confunda pe Dumnezeu Fiul cu creatura, PE CARE El a CREAT-O!
Atat poti _? HALAL ROMAN ESTI /? Chiar daca esti ateu, ar trebui sa dai dovada de educatie moral civica. Esti in plop. Din slaba familie esti, acolo s-a produs violenta. Asa ai invatat. Bun caracter ti-au sadit.
"Atat poti"... tocmai ti-am demonstrat ca pasajele date de tine nu au nici cea mai mica legatura cu "isus si mihail este acelasi personaj" si tu acum o arzi gen "atat poti"? Nu e suficient?
Si tot ca o completare, culmea, tu esti cea care ai inceput prima cu insultele zicand " Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si sa se intoarca sa va rupa.".
Tot tu te crezi victima? Esti... jalnica e putin spus.
De acord cu tine draguta.da tu ramai pe loc.am scris da-i inainte, adica dupa ani si ani, socotind pe temelia pusa adica absi c. vreau sa ne aduci la cunostinta rezultatele de nivel superior.in matematica si in credinta.nu ne deranjeaza ba chiar santem curiosi.
Umm, nu. Tu ai inceput tot threadul asta, sper, ca o gluma.
Pentru ca nu are absolut nici un sens logic ce ai zis. Nu am discutat despre matematica, unde daca a=b, b=a. Aici discutam despre logica, unde ce faci tu este total fals, si e un exemplu foarte cunsocut de fallacy. http://en.wikipedia.org/wiki/Association_fallacy
Daca un mar e galben, galbenul nu e tot timpul un mar...
Vezi? De-asta e greu sa porti o discutie cu persoanele care afirma chestii gen "zeii mei exista si sunt asa, asa si asa". Nici ei nu stiu in ce cred, se contrazic singuri.
Pacat ca nu poarta dezbateri intre ei.
Spui ca nu-i posibil iti dau un exemplu nescafee 3 in 1 e posibil da cum asa e si cu Dumnezeu IIsus si SF Duh imagineazati ca Dumnezeu e zaharul, IIsus laptele si cafeaua e SF Duh si combinandule faci cafeaua cu lapte si dulce
recedaniel3 întreabă: