| SaintOcea a întrebat:

Creştinismul propăvăduieşte iubirea.
Halala iubire. când majoritatea îl iubesc pe dumnezeu doar din pură frică sau că n-au o alternativă. Pur şi simplu ţi-e frică să nu ajungi în iad, în chinuri sau ţi-e frică de sfârşit. Cum că n-ar mai exista nimic după moarte.
Ce părere aveţi?
Şi să nu vă aud creştinilor cu declaraţii de genul " eu nu este frică la mine, eu iubeşte dumnezeu mult foarte, tu este prost şi păgân, tu în iad suferi vei."
Şi sincer aţi fi ipocriţi dacă aţi spune că nu vă este frică.

Răspuns Câştigător
| PkAdi a răspuns:

Ba eu de-o vreme incoace nu stiu ce sa mai cred...de ce dracu' toate primariile au bani de biserici da n-au bani sa repare un spital(deoarece totul este bazt pe ''religie'') sau sa investeasca in case de copii, de ce la fiecare cult iti cere bani(ei te invata ca trebuie sa dai bani sa ajuti saraci si dupa aia spun ca uite pacatosu are bani si nu vrea sa dea, api banii aia nu mai bine ii dai la un om sarac care chiar are nevoie?, de ce o gramada de razboaie si crime se petrec pentru religie, cum ar fi in irak si alea. atunci las-o-n fasole bre' care religie e buna? s-au inventat de-o vreme incoace o gramada de reliigii asa ca... de unde stiu eu ca asa cum o gramada de oameni inventeaza religii acum multi ani un om oarecare ca eminescu o scris biblia sa isi inventeze religia lui. Eu nu sunt ateu nici pagan, cred in Dumnezeu da mai nou nu stiu ce sa mai cred... la cate auzi... mno... nu stiu ce sa mai aud da macar da-mi o funda daca crezi ca am dreptate! cu atata sa ma aleg laughing

14 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Creștinismul și iubirea? Be serious...
Ști cum se zice, trebuie să aifrică de Dumnezeu, nu zice nimeni nimic de iubire.
Și să nu uităm, creștinii sunt destul de violenți când vine vorba de credința lor ( să ne amintim de cruciade).
Creștinii sunt orice numai plini de iubire nu, condamna orice nu este ca ei și trăiesc cu frică. Nu toți, doar aproximativ 99%.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Daca exista Dumnezeu si nea Satan, ma consoleaza gandul ca o sa am coleg de cazan.

Totusi, n-ar trebui sa-i generalizezi asa pe crestini.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| morningstar a răspuns:

De ce vorbesti despre tpti crestinii si ii pui pe toti la un loc cand nu toti sunt la fel? Poate ca sunt unii si asa cum spui tu, dar mai bine asa decat necredincios. Iar in al doilea rand, iti doresc sa cunosti si credinciosi care il slujesc pe Dumnezeu si Il iubesc pentru ca El le-a daruit iertarea si o viata noua. Iti doresc sa cunosti si aceasta categorie de persoane si atunci vei vedea o alta latura a crestinilor, nu doar cea care produce teama fata de Iad si Rai si Dumnezu.

| DorelSudoru a răspuns:

@Blagandrey Nu esti inteligenta daca dai citatul ala
@Infernia Imi place cum gandesti
Nai ce sa le faci mereu vorbesc mult dar degeaba

| Infernia a răspuns:

Eu cred ca toti se distreaza si cand ajung la batranete, nu mai au bani, au o mana rupta, un picior sau au orbit atunci se duc la biserica si ii spune lu dumnezeu "iarta-ma tata" laughing

| PkAdi a răspuns:

Totusi... daca esti crestin... si tot mai dai pe gat un rachiu... e pacat nu? si asjungi in iad... deci daca sunt crestin si ma rog la dumnezeu azi... maine dau pe gat un jack daniel's poimaine ajut un sarac peste 3 zile bat un cersetor, peste 4 adopt un copil peste 5 avortez unu(daca is femeie) si tot asa deci... daca is crestin pe jumate, an facut si bune si rele eu tot in iad ajung? adica sa nu ne gandim numa la alea rele ci si la alea bune... asa ca mai bine fac rele si bune cand mi se scoala ca sa fiu sfant cu adevarat e greu si... cum e aia mai bat un cui in sicriu (watch on u tube Truda - mai bat un cui in sicriu)

| Cezar a răspuns:

Nu este adevărat. Eu îl iubesc pe Dumnezeu deoarece el mi-a dat o viaţă să trăiesc. Dacă nu ar fi el nu aş mai fii eu, dacă nu ar fi el lumea nu ar exista.
Nu îl iubesc doar din pură frică că asta nu ar fi iubire.
Eu pe Dumnezeu îl respect şi iubesc deoarece e alături de noi la rău şi ne ajută, ştiu că nu iţi dai seama că te ajută sau nu te ajută într-o problemă mâine. Dar te ajută să rămâi în viaţă, să fii sănătos. sănătatea e cel mai de preţ lucru de pe pământ.

| luana1 a răspuns:

Sincer,mie imi place ideea de a apartine cuiva, imi place sa cred in existenta si chiar nu admit disparitia totala a constiintei.Suntem inutili in caz contrar, nu ar exista o finalitate.Nu stiu daca frica este mai mare decat gandul disparitiei(si nu ma refer aici la disparitia fizica).Te pomenesti ca tu esti fara frica, asa, un om impacat din toate punctele de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SaintOcea, ti-a raspuns Blagandrey ca la carte (extraordinar). No comment! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai perfecta dreptate! Dar pana la urma, nu e nimic obligatoriu. Iubirea ori este, ori nu este. Nu se poate impune. Crestinismul este o religie foarte raspandita, dar crestinii adevarati sunt putini. Si Imparatia lui Dumnezeu este doar pentru ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ocea? stau si ma intreb,ma cat de prosti puteti fi voi care luati in deradere cele sfinte? citesc si ma minunez ca omul ala in poveste prostiei. dupa aia ma uit la varstele voastre si inteleg,dar ma uit si la rezultatele la scoli,examene, etc, si nu ma mai mira nimic.de unde nu-i, Dumnezeu nu cere ocea.deci nu-ti fa atatea probleme.neamul prost se cunoaste si cad doarme.cand deschide calculatorul sau gura, se conving toti.

| Blagandrey a răspuns:

Dragul meu prieten gandeste in felul uramator daca ai crede in Dumezeu si el n-ar exista nu ai pierde nimica dar daca El ar exista si tu nu ai crezut in El ai mult de pierdut.

Întrebări recente