| spaghetty a întrebat:

Crestinopatilor de ce credeti in Dumnezeu? Ce dovada aveti ca exista? De ce blestemati de fiecare data un ateu cand il vedet? De ce folositi inventiile ateilor (satanei) cum ar fi calculatorul cand este pacat?
Vai a aparut Iisus pe fundul unui caine, hai sa-l pupam.
De ce pupati moaste?
De ce nu va treziti la realitate?
Cate prostii sunt in biblie si voi credeti, un exemplu ar fi: Iov (sau cum ii zice) de care stiu de la ora de romana. D-zeu i-a testat credinta si i-a ucis familia si la lasat fara nimic. E normal asa nu? happy
Nu va temeti. Sunt destui atei si vad ca nu au patit nimic. Daca Dumnezeul vostru iubeste oamenii atunci de ce ne-ar ucide pe noi? happy
Va este frica sa credeti ca nu exista Dumnezeu happy

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe mine Dumnezeu ma ajuta cand ma doare burta si ma inchin imi trece, nu-mi pasa de atei si nu cred in blesteme.

| Mădă0611 a răspuns (pentru mgtow):

Buna asta. laughing Daca am inteles bine, tu nu consumi alcool, sa zicem ca intr-o zi te-ai imbata bine bine, adica praf, si ai pleca la drum lung cu masina, ce zici, te-ar ajuta sa nu faci accident sau sa nu te prinda politia? Ma indoiesc, pentru ca aici autosugestia nu mai poate rezolva nimic.

| mgtow a răspuns (pentru Mădă0611):

Dumnezeu ne lasa sa luam decizii nu poate sa fie constant in urma noastra, mai ajuta pe altii cateodata si noua cand ne vine randul mai tarziu.

| spaghetty explică (pentru mgtow):

Adica copii din africa sunt ajutati de dumnezeu? Si nu doar din Africa ci in general oamenii. Altii mor de foame si pe tine te ajuta cand te doare burta? laughing
Daca un om moare pe masa de operatie este vina docotrului dar daca peste 10-20 de ore in care doctorul se chinuie sa te tina in viata si traiesti este un miracol happy

| mODIN a răspuns (pentru mgtow):

Sunt copii in Africa care mor de foame si se roaga pentru o amarata felie de paine, dar Dumnezeu a decis sa te ajute pe tine pentru stie cat de greu este sa te doara burta.Cam asa?

| Inferno a răspuns:

Intrebarea e penibila, fara suparare.

| Doub a răspuns:

"crestionopat"?laughing)tu,inteligentulelaughingEu nu am nicio problema cu ateii si cand ii vad nu-i blestem, doar ii compatimescwinking Cine ti-a zis tie ca sa folosesti calculatorul e pacat?laughing Noi sa ne trezim la realitate? Ar trebui sa stii ca tot ce scrie in Bible e adevarat! Ce dovezi avem? Pai cam tot ce e in jurul nostru! Sa-mi fie frica ca nu exista? De ce mi-ar fi? Cand mi-a demonstrat de atatea ori ca e langa mine si ma protejeaza! Multumesc, m-ai facut sa zambesc cu intrebarea ta!

| CapitanPufuletee a răspuns (pentru Doub):

Ai perfecta dreptate! laughing

| zurick a răspuns:

''Crestinopatilor''-semn că nu ești prea breaz. Dacă ești criticat de creștini(cu vorbe ''divine'')trebuie să fii la fel? Dragule, nu e nevoie să fii religios ca să știi ce-i aia moralitate.
Nu, dragă nu există nici o dovadă.Nu cred că ar exista o divinitate care ar aduce speranță... Pupă moaște că așa au fost învățați fără ca ei să poată spună ''nu''.Un zeu nu e normal așa că hai să căutăm motive pentru care să-l slujim.Asta se întâmplă cu toate prostiile ălea.Da în principiu ei cred din frică și dacă te insultă că ești ateu, nu le demonstra că ești la fel de isteț.
PS.Pun pariu că nu-mi citești tot răspunsul happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ce este un crestinopat, tu cred ca esti doar psihopat, ori esti internat la Balaceanca ori urmeaza sper. invata sa scrii si pe urma apari pe aici

| sublime89 a răspuns:

Nu le mai cere dovezi crestinilor, cand e evident ca nu au asa ceva. Si chiar ei recunosc asta. Deja mi-e rusine mie de rusinea lor.

| suffarstar a răspuns:

Generalizezi,ceea ce spune multe despre tine. Exagerezi,sau iti place sa fi victimizat, te simti bine in iluzia caci crestinii te bleasteama, pe tine, propavaduitorul adevarului, geniul neinteles de masele idioate care te inconjoara?

"De ce pupati moaste?"
Dupa cum spuneam, generalizezi.

"De ce nu va treziti la realitate? "
REALITÁTE, realități, s. f. Fapt, lucru real care există efectiv, stare, de fapt;

REÁL2, -Ă, reali, -e, adj. 1. Care are o existență obiectivă, independentă de conștiință sau de voință, care există în realitate; obiectiv, adevărat.

Pe baza celor doua explicatii, realitatea este definita prin temenul "real " iar realul este definit prin termenul "realitate ". Lumineaza-ne, preainteleptule filozof, ce este realitatea obiectiva? Ceea ce percepti tu ca este sau ceea ce este? Cum poti tu sa spui oamenilor sa se trezeasca la realitate,cand nici macar tu nu stii ce este,doar crezi ca este? Ca sa intelegi mai bine, furnicile percep lumea aproape bidimensionala, plana, asta inseamna ca asa si este? Nu, evident, doar asa percep ele ca este!

"Cate prostii sunt in biblie si voi credeti, un exemplu ar fi: Iov (sau cum ii zice) de care stiu de la ora de romana. D-zeu i-a testat credinta si i-a ucis familia si la lasat fara nimic. E normal asa nu? "

De ce nu expui toata intamplarea?

"Nu va temeti. Sunt destui atei si vad ca nu au patit nimic. Daca Dumnezeul vostru iubeste oamenii atunci de ce ne-ar ucide pe noi? "

A zis cineva ceva de ucis? Ai halucinatii, prietene.

"Va este frica sa credeti ca nu exista Dumnezeu "

Frica fata de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu chiar exista pentru ca fiecare pe care tu si eu o traim este datorita lui daca nu ar exista spune tu cum a luat fiinta omul? si nu ma lua cu maimuta ca e o prostia maxima. Daca omul ar fi luat fiinta din maimuta azi nu mai existau maimute..corect? si daca a luat omul fiinta din maimuta de ce la gradina zoologica nu mai i-a fiinta un om dintr-o maimuta?
Dumnezeu a dat pe singurl lui fiu ca oricine crede in el sa nu piara ci sa aiba viata vesnica deci Dumnezeu si-a dat propriul fiu(pe Iisus Hristos)sa moara pe cruce rastingnit pentru tine.
Diavolul se joaca cu mintea ta acum cum vrea el si rade de se prapadeste caci el te indeparteaza de Dumnezeu.Tu trebuie sa crezi in Dumnezeu sa te rogi lui caci crezi sau nu el te asculta cand te rogi si daca te rogi cu credinta mare el iti va raspunde in timp la toate problemele tale.Cat despre pupatul moastelor, icoanelor mi se pare o prostie totala caci icoanele sunt facute de mana omului, moastele sunt...nah moaste care ar trebui sa fie ingropate in pamant dar nah....Noi pe Dumnezeu trebuie sa-l cinstim, sa facem voia lui si sa-i respectam paruncile. Dumnezeu chiar ne iubeste si pentru ca ne apropia de el, el foloseste diverse metode am sa-ti dau un exemplu:X este pe moarte iar Y nu crede in Dumnezeu, ca X sa-si revina si sa fie sanatos Y trebuie sa se pocaiasca iar daca Y nu se va pocai X va muri, X fiind pocait iar X va merge in rai!

Eu cred ca tie ti-e frica sa crezi ca de fapt exista Dumnezeu caci nu a facut nici o minune in viata ta dar eu te asigur caci a facut foarte multe minuni in viata ta de care tu nici nu ai habar.Hainele pe care le porti,parintii tai,locul de munca al parintilor tai,mancarea pe care tu o manci,casa sau blocul in care locuiesti,toate aceste ti le-a daruit Dumnezeu.Iar tu acum vei spune caci hainele, mancarea si alea alea ti le-au cumparat parintii din banii lor, ce minune e asta? Banii si locul de munca il au de la Dumnezeu.

Doar roaga-te Domnului intr-o zi cand esti singur acasa si spune-i Domnului toate probleme tale si tot ce ai pe inima si ai sa vezi caci Domnul te va asculta acolo sus din ceruri el va zambi caci tu crezi in el si vrei sa faci voia lui, el te va ajuta in problemele tale, citeste doar biblia si o pagina pe zi sau 20min intr-o saptamana doar sa citesti din biblie caci nu ai nimic de pierdut si crede-ma caci in biblie este cuvantul lui Dumnezeu care este adevarat!

| Silviuloan a răspuns:

Dumnezeu nu a fost, nu este, nu va fi, el exista. De ce cred eu in Dumnezeu? Pt ca exista, simt prezenta lui, simt binefacerile pe care mi le face cu toate ca sunt un pacatos; nu exista pacatos mai mare in lumea asta decat mine.

| AndraRox a răspuns:

Ce este acela un "crestinopat"?

| Essencest11 a răspuns:

Sincera sa fiu, ateii mi se par... narcisisti. Nu-i suport.
Nu-s crestinopata, lin...

| blackwitchcraft a răspuns:

In primul rand este total gresit sa asociezi ateii cu satanistii. A fi ateu inseamna a nu crede in exitenta vreunui zeu care controleaza tot.
In al doilea rand, cre(s)tinii se dau mari iubitori de natura, de aia nu mai avem noi paduri, se dau mari iubitori de animale, dar arunca cu pietre in cainii maidanezi, se dau mari iubitori de aproape, dar se injura si se scuipa cum se vad cu cineva pe care nu suporta, sau si mai rau, cu cel mai bun prieten. Pentru ca ei asa stiu. Ei sunt genul "crede si nu cerceta". Nu mai spun de contradictiile din biblie, ca mi-ar lua un roman intreg.
In al treilea rand, mi se pare o prostie pupatul de moaste, ii vorba aia "keep calm and kiss moaste".