Sa spui ca ratiunea e rezervata numai oamenilor inteligenti e un truism. Sa spui despre crestini ca au doar credinta e o generalizare si un afront. Credinta nu e a prostilor, la fel cum ateismul nu e al celor inteligenti.
Nu credinta nu este a prostilor, desi ea este facuta pentru prosti!
Dar asta nu inseamna ca oamenii inteligenti nu cred, dar cine e inteligent crede doar lucruri bine cunoscute si dovedite ca reale!
Sa crezi de ex in Mos Craciun care aduce oamenilor mantuirea si viata vesnica exact cand nu mai traiesti, este o culme inalta a prostiei!
Are el si ratiunea ea spune-i ca exista zeus sa vezi ca o i se trezeasca ratiunea din el faza e ca asa a fost invatat de mic sa creada in zeii si e greu sa te declari ateu in Romania frica asta de a te declara plus recunoasterea propiei greseli doar oamenii maturi pot sa le recunoasca si sa aiba curajul sa se declare ateu, ratiunea e pentru toata lumea dar rational dumnezeu nu exista asa ca doar irational el exista asa ca credinta este un apel la ignoranta fata de ratiune
Da credinta multa, poate avea si cel mai zapacit nebun de la casa de glumeti sau orice baba proasta si analfabeta!
Dar de ratiune numai acele persoane care s-au pregatit pentru viata luand invatatura in serios!
Ratiunea este rezervata cumai oamenilor incuiati care nu vor sa se uite dincolo de teoriile lor, ca ateii.(Nu am nimic cu ei, eu doar raspund la intrebare).
Icredibil... Esti sigura ca ai 13 ani?
13 ani si 9 luni de ce?
Cum de ce? Ai spus ca ratiunea apartine numai ateilor?
Anonymus80196543376514 întreabă: