Cred ca tu nu stii ce inseamna termenul de stiinta. O aberatie mai mare decat asta nu cred ca o sa poti sa spui vreodata, dar nu se stie, poate intr-o zi o sa ma surprinzi, si o sa vi cu ceva si mai absurd decat asta.
Tot nu pot sa trec peste faptul ca ti-ai raspuns singur la intrebare (a fost si primul raspuns) si ti-ai cerut singur funda.
Ceva ma face sa cred ca suferi de tulburare de personalitati multiple, sau poate de alta problema mentala.
Dumnezeu e un personaj imaginar de poveste primitiva, puerila, fantezista si absurda care promoveaza nestiinta (credinta = nestiinta) scrisa pentru prostirea si inselarea naivilor creduli si nestiutori, deci nu putem vorbi de stiinta.
Si teoria evolutionista e ipoteza sau credinta.
Teoria evolutionista e stiinta si e realitate, nu e fantezie. Selectia naturala se desfasoara nonstop indiferent de ce crede un individ sau altul.
Selectia naturala opereaza si asupra ceva gata dezvoltat ca in vaginul femeii. Daca eu examinez solul de langa osul pelvian al unei femei cu 10 milioane in viitor gasesc fosile de spermatozoizii care au trait dar care au fost eliminati prin selectie naturala si nu au apucat sa fertilizeze ovulul femeii. Asa si cu fosila aceea de bacterie de acum 3.5 miliarde de ani gasita in vestul Australiei.
Cu asta vreau sa spun ca selectia naturala opereaza asupra unor celule gata dezvoltate si nu asupra unor organisme incomplet dezvoltate.
Richard Dawkins: „E ca si cum ar fi fost puse in acel loc, fara sa existe o dovada a evolutiei lor."
Nu s-a gasit nicio fosila incomplet dezvoltata.
Da. de plictiseala mai intru pe TPU. Mai fac lucrare de predicare iehovista pe TPU.
Vezi ca ai incurcat conturile. Ti-ai raspuns de pe acelasi cont cu care ai pus si intrebarea. Uite asa te dai de gol ca tu folosesti mai multe conturi cu care iti raspunzi singur la intrebari fix pe placul tau si carora le acorzi fundite.
Intentionat am facut asa ca sa arat ca am libertate absoluta pe TPU. Tu te temi sa zici si altceva ca sa nu-ti suspende contul.
Ti-am dat oricum report mai Memu, in 2 zile esti out si de pe contul asta. Te asteptam cu altul asa cum obisnuiesti sa o faci.
Pana isi fumeaza tigara adminii te bumbacec destul. Esti fraier ca crezi in evolutie.
E bine ca razi. Asta poate compensa putin moartea ta vesnica.
Tu oricum esti mort intelectual pe vecie. Cale de intoarcere la tine nu mai exista.
Te-au facut sectantii aia sclavul lor. I-a zi, sefii tai de la NewYork care mananca vita cu foite de aur in fata piscinii chiar asa va mint, ca banii sunt in scopuri bune si ca raiul va e asigurat caci contribuiti economic la buzunarul lor... pardon, la biserica?
Daca e adevarat ce zici, bravo lor. Le multumesc ca m-au luminat la minte. Am creierul spalat si curat de mincunile barbosului Darwin. Invatatura iehovista imi da putere sa traiesc in saracie in Romania si dupa ce strang ceva banuti ma duc si eu undeva in concediu la mare, all-inclusive in Bulgaria.
Nu cred. Looooool, ce prost e