Serialul ăla e vechi, și dacă îmi aduc aminte bine, e mai mult documentar decât serial. Dar nu știu dacă vorbim de același serial. Oricum, răspunsul e da. Și nu numai că ne-au vizitat, dar sunt printre noi, fara că noi să ne dăm seama.
Totuși, nu știu de ce întrebarea asta e la categoria asta, că extratereștrii nu au nicio legătură cu religia.
Extraterestrii exista categoric dar improbabil sa se fi infiltrat printre noi, sau sa ne fi afectat evolutia precum spun teoriile conspirationale.
Gandeste logic : o civilizatie extraterestra daca are capacitatea tehnologica de a ajunge fizic la noi ar veni sa ne utilizeze ca forta de munca? sa contruim piramide? sa rapeasca atatea persoane pentru teste? -> nu e logic. Cel mai probabil daca exista vreo civilizatie care sa ne urmareasca ar face-o la distanta, precum te uiti tu la animalele de la zoo fara a interactiona. Sau daca ar vrea ne-ar elimina cu mare usurinta.
Ce intelegem noi mai greu e perceptia infinita a spatiului si timpului
Dar serialul ala e la acelasi nivel ca emisiuniile lui Lorin Fortuna de la noi.
Nu cred ca ne-au vizitat, pentru ca distantele sunt mari si nu au cum sa ajunga, dar am vazut aici cateva bucati
https://youtu.be/pgUSkTRVYmQ?t=13
Cred ca exista extraterestri de la bacterii pana la civilizatii avansate, dar nu cred ca ne-au vizitat, dar daca ne-au vizitat sigur nu s-a intamplat cum arata respectivul documentar.
"Ancient Aliens" a fost criticat de diversi oameni de stiinta, istorici, astronomi, arheologi pentru ca propaga pseudostiinta, pseudoistorie, pseudoarheologie.
Tu daca ai merge pe alta planetă te-ai lauda acolo că ești extraterestru? La fel și aici, ști ce ar păți nu? Le-am confisca mijlocul de transport, pe ei i-am baga la răcoare, interogatorii, etc.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: