| DDCC a întrebat:

Crezi în Dumnezeu?
Cât de mult?
Ai vreun motiv?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Degeabacrezi daca nu faci fapte bune, credinta se dovedeste prin fapte nu prin vorbe, personal nu cred ca exista nici un fel de creator din nimic nu apare zeii

| DDCC explică (pentru RAY):

Vezi că ştii.

12 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Tu nu ştiu dacă crezi şi nici cât de mult.

| DDCC explică (pentru Arthur):

Scuze, neatenția, am corectat.
big grin

| Arthur a răspuns:

Da.
Crezi sau nu crezi, nu poţi crede pe jumătate sau pe un sfert.
Tu crezi în părinţii tăi? Acesta motivul.

| danay72 a răspuns:

Da,foarte mult, este Tatal meu in care ma incred zi de zi.Tot ce a facut si face zilnic pentru mine ma faca sa-i fiu vesnic recunoscatoare.Proverbe3:5,6

| AvalohAlyn a răspuns:

Cred.Dar am mai avut in trecut si stari indoielnice.Dar totusi cred cu tarie, fiindca El exista si mai ales pentru ca mi-a demonstrat personal ca exista prin vindecarea anumitor probleme medicale, mai multe in trecut.Si mai ales prin prea multe coincidente si lectii de viata in aceasta viata, cat am trait pana acum.
Motive gasesti cautand pe google si scriind everystudent existenta si dincolo de credinta oarba.Le gasesti pe acel site.Numai bine.Doamne ajuta!(motivele de acolo sunt rationale, logice)

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da, destul de mult, am toate motivele

| Liviu a răspuns:

Cred in orice vad, nu incerca sa imi aduci argumente ca exista ca ' ma vede ' sau mai stiu eu e ca si cum as citi o poveeste buna, insa e doar S.F

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cu ce te ajuta daca stii? ori daca-ti spun? si cu care masura voi masura eu o iubire, fata de cel ce-mi ofera iubirea lui nemasurata? slabuta intrebare.si nu prea gandita.

| DDCC explică (pentru anonim_4396):

La început am vrut să aleg întrebarea la categoria "Conversaţii" însă m-am gândit că la religie se încadrează.
La ce mă ajută? La nimic concis, sper că nu crezi că îmi schimb stilul de a crede sau nu în funcție de răspunsuri.
Oricum, mulțumesc pentru răspuns.

| Outremer a răspuns:

Nu.

| NickRudolf a răspuns:

Tu crezi in tatal tau? Iti iubesti tatal? Cat de mult? Ai vreun motiv pentru care iti iubesti tatal?