Sa moara maelistii, fanii lu' gaystin bieber si toti cocalarii jemekeri care critica rock-ul cand habar n-au cu ce 'se mananca"! huo!
I-as cere un joit si so ard pe mata barkyro, mai bine ai cere sa le dea minte la prosti. cred ca ti-ar indeplini dorinta
Cred in Dumenzeu si daca ar fi sa ma intilnesk cu el i-as cere sanatate familiei mele doar atit.
1.I-as cere sa imi ierte pacatele si ca am crezut mai mult, sau mai putin in el.
2. I-as cere a 2-a sansa (in caz ca am gresit ) si sa imi dea ceva de facut, fapte bune / oricum i-as cere asta si daca as ajunge in rai, m-as plictisi acolo o eternitate. ce dracu sa fac? 104828743653573539 de ani? si mai sunt pana se termina numarul, sa joc acolo counter strike? pai dupa 10000 de ani dau head shot cu ochii inchisi.
3.L-as invita la o partida de poker sa dovedesc ca nu e atot puternic (asta daca nu triseaza si cei mai buni o fac )
Poi aș putea să fac o carte cu întrebări pentru Marele Barosan:
-De ce în Vechiul Testament îndemna la crimă și în Noul Testament ne spune să nu ucidem?
-Dacă Iisus i-a ieșit Mariei pe gură ca să rămână virgină?
-Dacă în iad o să ard în cazane sau e doar o hiperbolă și o să ard în oale?
-Dacă în iad se ascultă metal și dacă pot să mă întâlnesc acolo cu amicii mei?
-De ce omoară oamenii în chinuri?
-De ce îi lasă pe unii să moară de foame?
-O să primesc o casă pe piloni pe malul mării?
Da cred si "daca m-as intalnii cu el(cea ce facem fiecare dintre noi in fiecare zi) i-as cere sa va dea minte ca sunteti redusi.
Da i-as cere un ferrari pe baza de energie solara si un ipad5 si 2 uzzi si sa ma teleporteze in anul 0001
Da eu cred da cind vine dumnezu a 2 oara pe pamint atunci ce se va intimpla nu stiti dar eu va spun sfirsitul lumii=(
Vernusio întreabă: