Nu,nu cred,nu exista nici o dovada ca exista vreo zeitate,creator, a crede in dumnezeu nu cere dovezi,credinta e credinta atat, eu nu cred in nimic, ori stiu, cunosc ceva ori nu stiu, a crede este de fapt a te minti ca stii ceva cand de fapt nu stii nimic
Savantii considera necesitatea existentei gravitonului desi acestia nu l-au descoperit inca pentru a explica gravitatia. La fel e si cu necesitatea existentei Lui Dumnezeu.
Nu cred ca exista, zeii/dumnezeu au fost inventati ca raspuns la unele probleme ale omenirii cand stiinta nu era destul de avansata sau nu era deloc, ex.: fenomene naturale, ce se intampla dupa ce mori, etc. De multe ori religia (care are in centrul sau un zeu sau mai multi) este folosita pentru a manipula.
Nu cred în Dumnezeu sau alte prosti inventate de oamenii pentru a tine în frâu masa de oamenii.
Însă cred în mine.
Cred ca eu sunt un Dumnezeu.
Eu pot fi binele din masa de oamenii care sunt diavoli.
Bunătatea =rai
Răutatea =iad.
Tu alegi ce sa fi în lumea asta.
Crezi în ce vrei.
Nu cauta răspunsuri sau întrebări deoarece o sa intri într-o depresie și o nefericire de tot rahatu'
Prefer sa cunosc viata în timp ce călătoresc decât sa o cunosc dar sa nu o călătoresc.
. Scuze de greșelile gramaticale
Cred in Sfanta Treime, singurul Dumnezeu, pentru marturia Sfintei Scripturi, pentru marturia Sfintilor Apostoli si Prooroci, pentru jertfa atator mucenici, pentru marturia vietii sfintilor parinti ai Bisericii, mai ales pentru a celor din sec. al XX-lea. Dumnezeu este ratiunea existentei tuturor, cauza si sensul, Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Nimic nu poate fi explicat fara El. Cred in Dumnezeu pentru smerenia dumnezeiasca a lui Hristos si pentru invierea Lui. Hristos a inviat!
anonim_4396 întreabă: