1.Nu cred in Illuminati.Aceasta organizatie s-a si desfiintat, de ceva timp.Au ramas rasfirate loje masonice si organizatii precum riturile scotiene, Skulls and Bones de la Yale.(dinastia Bush a fost membra a Skulls and Bones, de la Prescott Bush, pana la George W)
Cred insa ca lumea e condusa de cine detine finantele.Adica FMI, bancherii de pe Wall Street si ramasitele unor dinastii precum Rotschild, Astor, JP Morgan.Cred insa in NWO-ul spiritual, care duce omenirea in decadenta si distrugere foarte subtil, prin promovarea mijloacelor de alienare in masa.Illuminati,la inceput, erau o organizatie pro-stiinta, anti-religie, dar si-au schimbat orientarea apoi, spre una nociva.Acum,pe hartie, teoretic, nu mai exista, cum am zis mai sus.
2.Paranoia mea incomensurabila imi spune ca Anonymous sunt o progenitura menita sa creeze haos.A cui progenitura inca nu stiu. DDOS-urile sunt prea simple pentru a nu fi contraatacate de niste servere de mare capacitate, cum sunt cele atacate de obicei de Anonymous.Se presupune ca trebuie sa beneficieze de firewall-uri infailibile,pentru care un atac DDOS,directionat pe IP si over-flooding ar trebui sa fie o joaca de copil.
Daca sunt "curati",Anonymous sunt niste baietasi pusi pe harta si cearta cu tot ce tine de site-uri oficiale ale hienelor,precum Secretary of Defense,site-uri oficiale ale ministerelor,facebook(alta masinatie oribila a societatii de consum de tip NWO) si altele asemenea.
Daca Anonymous sunt "pe blat", sunt ceea ce intaiul cizmar al tarii ar fi numit agenturi straine, facute sa creeze haos si sa sa inoculeze prostimii ideea ca ei lupta pentru masele asuprite, fiind de fapt, in cardasie cu niste pesti mult mai mari.
Anonymous sunt niste pusti care n-au ce face iar dovada ca nu-i duce mintea e ca folosesc HOIC si LOIC pentru a ataca websiteuri.
"Argumentea-za"? Sincer imi vine sa te impusc, lasă povestioarele cu grupări secrete si pune mâna pe un manual de limba română clasa a 2-a pentru ca pe cam acolo ai rămas cu limba asta.
Mai 'Geass' cred ca am mai zis o data ca am GRESIT. Citeste dupa aia deschide-ti gura. Ai o poza cu Adolf Hittler si jos scrie ' Yes We Can ' Incearca sa intorci invers. Si citeste`l invers! Acestea nu sunt ' povestioare '. Si Hittler are mare legatura cu Illuminati. Dar tu esti prost de da`i in gropi si habar na`i cu ce iti pui poze. WAR.
Daca am vrut sa vad si parerile altora, nu inseamna ca nu stiu despre ei Peace&Love.
Uite niste informatii despre iluminati:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Illuminati
Parerea mea, e doar o secta. Nu stiu prea multe despre ei, dar pare interesant si crec o sa ma documentez mai bine. :)
Crezi in Illuminati?
nu cred in nimic
Ce poti sa-mi spui despre ei?
ca nu-mi pasa de alti imi pasa de mine
Cine crezi ca sunt Anonymous?
niste oamenii care sunt hakarii
Niste oamenii care sunt ' hakarii '? =]] Poate vrei sa zici Hackerii.
Înainte să vezi dacă ceilalţi îţi egalează cunoştinţele despre Illuminati, învaţă să scrii corect. În caz contrar, te faci rău de tot de căcat.
http://www.lovendal.net/wp52/?s=illuminati&x=33&y=8
Eu ma fac de ****?! Micutul Om inca mai citeste povestioare de pe Lovendal? Un site facut de un om prost care so plictisit toata viata lui... Sunt numai porcarii si inventii acolo!
Eşti penibilă soro! Niciodată nu ai avut argumente bune, ori răspunsuri inteligente. Te legi doar de ce poţi. Încerci să te umfli în pene şi nimic mai mult.
Nimeni nu spune pe site-ul ăla că e totul adevărat. Sunt articole făcute special pentru a ne da singuri cu părerea. De accea conţine "teorii ale conspiraţiei". În îngeri crezi, nu? În acest caz părerea ta despre site este jalnică şi irelevantă.
Şi nu. Nu mă fac de căcat pentru că intru pe un site. M-aş face dacă nu aş şti să scriu, de exemplu.
Ai merita să fii puţin scuturată de tupeul de piţipoancă moartă după Bieber ce îşi dă cu părerea despre Illuminati. Back off!
WOW! Usor cu 'pitioanca'. Las impusca pe Bieber daca las vedea. Te crezii mare si tare ca scrii corecct.Eu vin la calculator obosita si nu ma uit intodeauna daca scriu corecct sau nu, important este sa intelegi ce vreau sa spun. Dragul meu baietas as vrea sa te informez ca eu stiu site-ul ala de mult Si nu are foarte multa lume o parere buna despre el Desigur pustii ca tine ' WOW! Ce tare... Uite cate poze cu umbre are! Totul este adevarat! Am gasit site-ul cu care voi domina planetaa! ' Tu esti penibil, nu eu : ) Cica imi dau cu parerea despre Illuminati, ah?! Eu studiez Illuminatii de 5 ani si tu spui ca eu ' imi dau cu parerea ' You're so funny, know that? Pur si simplu ma distreaza copii ca tine. Credeti ca stiti tot, si pe cei care stiu cat de cat ceva. Ii contraziceti cu teorii de pe Lovendal scrie de un amator WAR.
În primul rând, sunt fată. În al doilea rând, nu sunt un copil. Nu mă port ca unul. Am 17 ani. Nu îmi ascund vârsta, nu am de ce. Tu eşti cea care nu pare a avea mai mult de 12 ani, si cum am mai zis, argumentele tale sunt total irelevante... Şi puţin mă interesează părerea ta despre site, ori despre mine. Nici măcar nu am zis că articolele sunt adevărate. Citesc site-ul. Şi ce? Ăsta-i un motiv pentru tine să nu dormi noaptea? Nu ai niciun drept să-mi judeci preferinţele, ori cunoştinţele, pentru că nu mă cunoşti şi nu ştii de ce sunt în stare. Tu mi-ai dat motive să o fac.
Îmi cer scuze că te-am asociat cu Bieber, mi-e la fel de antipatic. Probabil m-a derutat username-ul tău. Nu ştiam că tu eşti "roker" ( asta ai scris într-un răspuns anterior, deşi forma corectă este "rocker", de la "rock"- vezi DEX )
Faptul că eşti obosită nu este o scuză pentru a nu scrie corect. De fapt, este una dintre cele mai proaste scuze. Odată ce limba română este limba ta natală, ai o obligaţie morală să o scrii şi să o vorbeşti corect. Te sfătuiesc să încetezi să te mai contrazici cu toţi care îţi ies în cale ( ţi-am studiat răspunsurile şi nu le ştii pe toate, aşa cum pretinzi ) şi să nu mai foloseşti atât de mult jargonul. Nu denotă inteligenţă, ci îngâmfare. Dacă nu eşti dispusă să renunţi la el, asigură-te că scrii cuvintele corect.
Renunţă de asemenea la emoticoane. Arată urât şi te fac să pari foarte tânără. Nu ştiu de ce am impresia că ţi-ai modificat data de naştere de la profil.
Indiferent dacă îmi vei mai răspunde, eu una am cam obosit să mă cert cu tine. Avem opinii diferite şi nu vom ajunge nicăieri.
Nu potii sa-mi inpui cum sa scriu, nu ma intereseaza varsta ta! Varsta e doar un numar! Nu voi renunta la emoticoane . Chiar imi plac! Intr-o singura chestie ai dreptate, se scrie ROCKER nu ROKER... Ai dreptate! Am facut gresela asta de 1000 de ori, nu stiu de ce, avand in vedere ca stiu cum se scrie corect! Whatever . Nu avem opinii diferite, chiar semanam foarte mult, doar ca tu iti dai silinta sa demonstrezi tot ce potii, in timp ce pe mine ma doare in cot de ce intelege lumea, sau de ce parere are despre gandirea mea. Asa eram si eu la inceput ca si tine! Dar vei vedea ca pe parcurs, oamenii desteptii sunt luati de prosti, asa ca nu are rost! PEACE.
No, da mare-i gradina Domnului!
Ma intrebi de ce stiu despre ei si apoi imi spui sa argumentez. Sa argumentez ce? Ca stiu ceva despre ei?
Da. ai dreptate Dupa fiecare intrebare pun ' argumenteaza ' Si din instict am facut-o : P Sorry!
Si de ce scrii "argumentea-za"? Se scrie intr-un singur cuvant.
Iluminatii exista cu adevarat si sunt ce i ce vor aduce mare nenorocire pe pamant pentru ca ei nu sunt oamnei ei sunt reptilieni care rapesc oamni si le fura ADN ul pentru a le folosi ei iti dau si o dovada merita vazut http://www.youtube.com/watch?v=6UDi_P6Bzl0&feature=player_detailpage
Asta nu e tot. Probabil nu știi (de fapt, doar cei aleși știu), dar în spatele reptilienilor stau balaurienii mâncători de broccoli. Reptilienii sunt doar niște papițoi, biete păpuși costelive, lipsite de putere de decizie. Balaurienii - șefii de drept ai planetei, pe moment - încă așteaptă sosirea marțienilor, dracii ăi mai draci de la care așteaptă aprobarea inițierii acțiunii de împerechere cu femeile pământene, din care va răsări o nouă rasă - Homo bălescus, ce-n curând va evolua în Homo bălescusus bălegarus. Împrăștiați mesajul, să știe cât mai multă lume, și nu vă lăsați manipulați!
Aș putea să-ți spun, dar apoi ar trebui să-ți iau viața.
Alegând palinca, ți s-a dus și ultima șansă la viață. Ptiu, ptiu...
Cotoi ordinar...