| OOOLEOOO a întrebat:

Critica si insulta, neinteresul si batjocora fac parte din religia crestina?

20 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nu. Dar sunt oameni care se folosesc de religie, pentru a face astfel de gesturi, insa asta nu inseamna ca o fac ca asa cere crestinismul.

| Inferno a răspuns:

Stimate domn, cu ignoranta ce facem? Ca nu e trecuta pe lista.

| trolololo a răspuns:

Exemplu clar de critica și batjocura.

| OOOLEOOO explică:

Ma informam, nu e nevoie sa ma faci bleg sau sa ma insulti. happy

| OOOLEOOO explică:

Mersi ca imi aprobi intrebarea.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Nu.Ele sunt adaugate gresit de catre noi din firea noastra pamanteasca.

| LoveToHate a răspuns:

Vai de tine, mai spui ca esti credincioas(a).Imi provoci mila.

| RAY a răspuns:

Cine nu e cu mine e impotriva mea, desi face parte

| WhatheWow a răspuns:

Critica si insulta, neinteresul si batjocora sint armele Religiei Ortodoxe, in special; o poti vedea si pe TPU!

| WR104 a răspuns:

Critica poate fi un lucru bun in cele mai multe cazuri neinteresul de asemenea.

| Dorugar a răspuns:

Teoretic NU, dar practic chiar foarte!
Dar asta nu trebuie sa te mire pentru ca religia crestina este religia urii si a crimei vanduta prostilor ca fiind religia iubirii(probabil a iubirii de rele si bicisnicii)

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Din păcate aşa este, deoarece mulţi dintre cei ce se declară creştini nu fac niciun efort pentru a trăi ca creştini. Dar asta nu înseamnă că toţi cei se declară creştini sunt aşa. Din proprie experienţă cunosc creştini care se străduie să urmeze exemplu lui Isus Cristos, deoarece a fi creştin asta şi înseamnă al urma pe Cristos. Chiar Isus a recunoscut că mulţi dintre cei ce aveau să pretindă că-i sunt continuatori, aveau să facă asta formal. În Matei 7:21-23 Isus a spus: Nu oricine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau? Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege."
E clar că nu toţi cei ce se pretind a fi creştini adevăraţi, sunt în realitate, chiar Isus a recunoscut acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu face parte in ce priveste asfel de crestini sa te feresti de ei ca aduc numai necazuri si nu dau un nume prea bun crestinismului adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu plasere oooleooo.cu plasere.da noi astia, crestinii, care sant, ca nu toti sant, nici de mine nu sant sigur, avem o vorba; unde e cetatea mai tare, acolo bate dracul razboi.tu cine esti? postat la 17 August 2012 12:48

| OOOLEOOO explică (pentru anonim_4396):

Nu iti inteleg ura. Daca te-am suparat cu ceva scuze, daca ti-am jignit religia scuze.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Nu. Unde ai vazut in Biblie "criticati si insultati aproapele! "? Ce sa mai zic de batjocora, Iisus a fost batjocorit dar tot el ne-a invatat Legea Iubirii. Ca cei care nu le accepta si se enerveaza, asta e altceva, este in tipicul imperfectiunii umane, insa ceva mai important, ce mai conteaza daca acel om se caieste, si poate puternic incearca sa se abtina, iar tu nu sti, si din cauza catorva tu vorbesti despre toti!

| OOOLEOOO explică (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

''Nu indica cu degetul pana nu te cureti pe mana'' Bob marley.

Daca nu in religia crestina se alfa Batjocora atunci se alfa in religiosul crestin, de ce simti o ura pentru mine?

Răspuns utilizator avertizat
| UndergroundFolklore a răspuns:

Cine dracu' te-a invatat sa scrii, credinciosule?

| UndergroundFolklore a răspuns:

Bro,probabil stii si tu cum sunt crestinii: isi iubesc aproapele, fac numai bine, nu gandesc niciodata de rau, sunt niste ingerasi.Asta teoretic, ca practic...e totul pe dos.Mie crestinii mi se par niste prefacuti, pur si simplu.
Daca nu le aprobi prostiile se transforma ei in "demoni".Dar cum am mai zis, chiar n-are rost sa-i bagi in seama.Lasa-i sa se atace singuri, tu ramai la ideile tale ca sunt mult mai bune decat prostiile lorwinking